Antieke stoel stofferen prijs

Antieke stoel stofferen prijs

Antieke stoel stofferen prijs

Antieke stoel stofferen prijs.

Stofferen is in het kort dus je versleten meubel weer stofferen alsof het als nieuw uit de winkel komt. Altijd wordt allereerst alle oude stof van de stoel gehaald. Zodat men kan zien in welke staat het binnenwerk als schuim, de veren en de houtverbindingen zijn gebleven. Wat niet goed is, kan hersteld of vervangen worden. Hierna gaat de stof erover en is de stoel is klaar zodat het stoel eruit ziet als nieuw. Hoewel het wellicht eenvoudig klinkt, de praktijk is niet zo simpel. Dat verklaart waarom herstofferen geen heel goedkope aangelegenheid is. Daarnaast wordt er met de beste materialen gewerkt en is het allemaal handwerk.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.m. vooraf  het opnieuw stofferen zijn vernieuwd en dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger

Stoffeer prijzen voor fauteuils beginnen bij ongeveer €495. afhankelijk van bekleding en werkzaamheden die verricht moeten worden.

Klassiek vakkundig stofferen is vakmanschap.

Wilt u uw dierbare klassieke stoel of bank te laten herstofferen, verwacht u vakmanschap. Door onze jaren lange ervaring op gebied van klassieke meubels stofferen Hebben wij voor het verantwoord bekleden van antieke banken of fauteuils alle technische vakkennis en kennis van diversen meubelstijlen in huis, ook van de benodigde materialen als crin en de koperen veren even als jute singelband hebben wij hier voor voorradig.

Antieke of moderne bank of stoel stofferen  zijn voor ons dagelijkse bezigheden.

Of het nu gaat om vernieuwing of reparatie van uw antieke stoel  of moderne meubels,  als merken Leolux, Artifort, enz wij bieden ten alle tijden hoge kwaliteit. Ook voor het opnieuw maken en stofferen van uw klassieke of moderne kussens hebben wij moderne snijmachines in tot onze beschikking.  Wanneer u kiest voor een herstoffering door Ronald van Maanen & Marco van Wessel meubelstoffeerderij bent u verzekerd van de juiste keuze.

Tevens het bedrijf voor diversen reparaties

  • Een door gezakte bank of stoel zitting
  • Losse stiknaden
  • Gescheurde onder vering
  • Zitkussen vulling vernieuwen of bij vullen
  • Altijd de juiste prijs kwaliteit verhouding
  • Altijd een 3-jarige C.B.M garantie

Wij verwerken Meubelstoffen van alle bekende merken.    

Wilt u meer informatie over Antieke stoel stofferen. U bent altijd welkom voor een vakkundig advies  in  onze showroom in Didam en maak kennis met de prachtige meubelstoffen en leer  van alle bekende merken als De Ploeg , kvadrat, Reynaldo,  Gabriel,  enz. Wilt u meubelen uit de twintiger of zestiger jaren of juist hedendaags laten meubelstoffering in  Al soorten meubels modern of klassiek  zijn bij ons  in goede handen, Vraag direct ook voor u een scherpe offerte.

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact Ronald van Maanen   

Wij verzorgen stofferingen haal en brengen door geheel Nederland.