Artifort meubels herstofferen inzakken bestaat niet! Hoe zo

Artifort meubels exact in design herstofferen

Artifort meubels herstofferen inzakken bestaat niet! Hoe zo

Artifort meubels herstofferen inzakken bestaat niet! Hoe zo

Misschien kent u dat wel? Jaren geleden een Artifort bank of fauteuil gekocht, maar nu dan toch aan een nieuw jasje toe? Waarom deze dan nu bij het vuilnis te zetten dat is toch zonde. Artifort staat voor meubilair dat levenslang meegaat, en zakt nooit in! Oude Artifort meubelen al zelf ouder dan 25 jaar worden door onze specialisten in Artifort meubels stofferen exact in het Artifort model als nieuw gestoffeerd  Ook niet meer in collectie geen probleem wij stofferen deze ook vakkundig als nieuw in iedere door u gewenste meubelstof Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.Ronald van Maanen  is specialist in het stofferen  Artifort  bank stofferen van deze kwaliteit  meubelen.

Citeer Artifort, dankzij de innovatieve en originele designs gaat het meubilair van Artifort niet alleen lang mee, maar is het na tientallen jaren ook nog steeds gewild en wordt het doorgegeven van generatie op generatie.

Duurzaam herstofferen Artifort meubilliar.

Bij Ronald van Maanen & Marco van Wessel herstofferen we duurzaam vele Artifort meubels dagelijks voor een nieuw leven. Met steeds meer alternatieven die minder schade aan het milieu toebrengen. 

Bank bekleden beter direct bij stoffeerder, Hoe zo!

Wanneer u zich ook afvraagt waarom voordelig bank bekleden beter direct bij stoffeerder Ronald van Maanen een aantrekkelijk alternatief, dan is het antwoord een volmondig ja, Goed voor uw portemonnee en milieu. Het stofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Slechte onderdelen worden altijd vernieuwd.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.m. vooraf  het opnieuw stofferen direct zijn vernieuwd. En dat de her-stoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw Artifort meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) of Artifort zijn de her-stoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger 

Wij adviseren u graag bij de keuze van stof of leer.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze bijv. de ploeg, Gabriel, Kvadrat, of leder enz… de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contact pagina.