Bank herstofferen minder betalen meer kwaliteit

Bank herstofferen minder betalen meer kwaliteit

Bank herstofferen minder betalen meer kwaliteit

Bank herstofferen minder betalen meer kwaliteit

Bank stofferen voor ieder budget  Is in bijna alle gevallen waard om opnieuw gestoffeerd te worden. Eventueel  komen we graag bij u langs We weten uit ervaring hoe verrassend mooi het resultaat is en hoe tevreden onze cliënten zijn als we hun geliefde bank na ons stoffeerwerk komen afleveren. Bank vernieuwd stofferen voor ieder budget  is  niet voor niets onze specialiteit.

Zijn de romp verbindingen nog sterk genoeg.

Voordat we bank vernieuwd stofferen kijken wij eerst of de romp van de bank  nog in orde is en of de verbindingen goed vastzitten.  Dan pas volgt de stoffering van de zitting, met kwalitatief hoogwaardige meubelstof of leder. Met deze manier van werken  weten wij zeker dat u weer heel wat jaartjes met veel plezier op uw bank plaats neemt.

Ook de bank onder vering. Verdient speciale aandacht.

Als we de banken klassiek of modern stofferen besteden we ook veel aandacht aan de zitting. Dit onderdeel van de bank immers wordt intensief gebruikt waardoor kans op slijtage nu eenmaal  groot is. maar ook kunnen we u verder helpen bij

Wat is minder betalen meer kwaliteit.

We hebben veel ervaring in het stofferen van alle meubelen klassiek of modern ook in u regio van bekende designmeubelmerken. bijv. Leolux, Gelderland,  Artifort,  Rolf Benz, koekoek, Baan, Ahrend enz .Als u om een of andere reden uw bankstel niet wilt vervangen! laat  deze dan geheel naar eigen wens herstofferen, door uw bankstel  als nieuw te stofferen geeft u het een tweede leven. vraag direct een scherpe offerte. 

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. Ook minder betalen prijs! vrijblijvende prijs?

Deskundigheid en specialisatie garanderen uw vernieuwde bank stoffering voor ieder budget.

Deskundige voorlichting hebben we in huis over kwaliteit en duurzaamheid  van de bekleding stof-leer  mag u dan ook van onze professionele stoffeerders verwachten. Ook benieuwd hoe we stoelen stofferen?  Bel of stuur ons een e-mail.  Een afspraak 026-3119308  is snel gemaakt. We bedienen alle plaatsen in Nederland

We werken van uit Didam daar is ook ons atelier, bent u in de gelegenheid? De koffie staat klaar en kunt direct ons werk zien dat schept vertrouwen toch.

|

 

 

 

 

 

.