Bank herstofferen op ambachtelijke wijze

Bank herstofferen op ambachtelijke wijzeBank herstofferen op ambachtelijke wijze

Sinds vele jaren worden in de meeste gevallen alle stoelen en banken deels altijd nog op ambachtelijke wijze gestoffeerd. het vak meubelstoffeerder is nog steeds een schitterend beroep wat helaas steeds minder voorkomt. Bij het herstofferen of stofferen van meubels denken vele mensen dit is te kostbaar? Maar in vele gevallen zijn dit niet de juiste gedachten!

Die zijn ontstaan door aan het zeer intensieve arbeidsproces als die stof bevestiging nietjes die handmatig verwijderd moeten worden maar u  ”kijkt verbaast” blijft herstofferen altijd 50/60% goedkoper dan een nieuwe aanschaf van de gelijkwaardige kwaliteit.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Modern of klassiek stoffeerwerk voor ervaren stoffeerders

Een ervaren meubelstoffeerder is gespecialiseerd in beide stoffeer methode.
Ouderwets klassieke springveren plaatsen en werken met materiaal als  jute, kapok en paardenhaar is weer een andere werkwijze dan een moderne design bank met het schuim materialen herstofferen. Zeker zijn voor beide methodes jaren lange vaardigheden een eerste vereiste.

Ook een bank herstofferen op ambachtelijke wijze is natuurlijk een onderdeel maar kunt u ook terecht voor eenvoudig stoffeerwerk zoals eetkamerstoelen of nieuwe bank- stoel hoezen.

Kosten vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop

De meeste klanten laten daarom hun tijdloze design meubels nog steeds vakkundig herstofferen. U kunt hierbij denken aan merken zoals Artifort, Leolux, Harvink, of Gispen. Maar ook klassieke, zelfs antieke meubels worden door ervaren meubelstoffeerders op de juiste manier handmatig gestoffeerd. Bijvoorbeeld Biedermeier  stoelen.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Hier even de vele mogelijkheden voor u in een rijtje

Altijd prettig een goede stof-leer keuze vooraf u herstoffering te kunnen maken.

Er is een keuze uit de 665 stoffen en leer soorten. Hier uit kunt u kiezen uit talloze verschillende stoffen en verschillen kleuren. Daarmee laten we zien hoe veelzijdig we zijn en wat we allemaal met uw meubels kunnen doen. Tel 026-3119308

Een keuze uit stof of leer zal ook voor u niet moeilijk zijn gezien onze ruime sortering van alle bekende merken

Kijk hiervoor online bij bijvoorbeeld,  De Ploeg   Kvadrat   Romo   Keymer    voor leer   Ohmann 

Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons.