bank kussenhoezen maken

kussens stofferen

bank kussenhoezen maken, voor zit-caravan of boot bank

bank kussenhoezen maken

Natuurlijk hoeven uw bank kussens niet versleten te zijn om ze incl. i.a.a. met originele hoezen strips te laten stofferen

Bank kussenhoezen maken ook wanneer uw kussens er vaal uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw kussens of juist het materiaal dan zijn bank kussenhoezen maken een interessante optie. Door uw kussens te voorzien van nieuwe stof of leer krijgen uw kussens inclusief i.a.a originele hoezen strips een compleet nieuwe uitstraling. Door nieuwe bank kussenhoezen maken verlengt u ook weer het leven van uw geliefde bank of fauteuil kussenhoezen. 

Ook een goed idee voor u? Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Duiven, thans Didam  een ideale keus. Ook alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz,

Het stofferen van uw caravan-boot bank kussens is goed voor uw portemonnee en ons milieu. 

Het komt vaak voor dat uw caravan, camper of boot nog geweldig werkt, maar dat de kussens versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door nu nieuwe bank kussenhoezen maken in uw caravan of boot geven wij deze gelijk een hele nieuwe sfeer. Het opnieuw laten stofferen van uw kussens is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend.

Door met deze kussens langs te gaan bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld. Wij voorzien uw zitkussens vakkundig van nieuwe kussenhoezen. Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde camper, caravan of tent.

De keuze is aan u, want renoveren van uw meubels is ook geen probleem. Tevens zijn wij werkzaam op de zakelijke markt en kunt u bij ons terecht als u zich begeeft in de volgende sectoren :

  • hotels
  • overheid
  • horeca
  • theaters
  • Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Meer informatie over kussenhoezen maken

Wilt u meer informatie over het repareren of vernieuwen van uw kussenhoezen? Dan kunt u contact opnemen met ons voor meer informatie en zelfs een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt ons bellen op: 026-3119308. En ons e-mail adres vinden op de contactpagina.

Niet langer hoeft u voortaan op versleten meubels te blijven zitten. Herstofferen maakt het namelijk mogelijk om te blijven genieten van uw bestaande fournituren zonder veel geld kwijt te hoeven zijn aan de vervanging van uw gehele inboedel. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om zelfs voor een totaal andere sfeer te gaan met behoud van de bestaande interieur.

Door ze gewoonweg van een nieuwe stof of andere meubelhoes te voorzien krijgt uw inboedel al snel een geheel andere impressie. Bent u overtuigd, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.    Gratis offerte  bel  026-3119308    Of vraag direct een scherpe offerte.