Bank opnieuw stofferen in regio Oosterbeek

Bank opnieuw stofferen in regio Huissen

Bank opnieuw stofferen in regio Oosterbeek alle mogelijke modellen zo ook de Gelderland bank model 6005

Bank opnieuw stofferen in regio Oosterbeek

Overweegt u uw Bank opnieuw stofferen in regio Oosterbeek ?

Uw bank is bijvoorbeeld versleten. Dan is uw bank opnieuw stofferen  een leuk alternatief voor zowel het behoud van uw heerlijk zittende bank als ook voor het behoud van uw portemonnee 40/50 % goedkoper dan nieuw. Dankzij uw bank opnieuw stofferen in een nieuwe stof geeft u uw bank namelijk een nieuw leven en heeft u zelfs nog de optie om een compleet ander patroon of materiaal te kiezen.

Door onze jaren ervaring en vakkundigheid is uw oude vertrouwde bank opnieuw stofferen in regio Oosterbeek bij ons in goede handen.

 Bij Ronald van Maanen zijn we namelijk niet alleen heel bekwaam in het restaureren en herstofferen van uw meubilair. Bij ons kunt u ook terecht voor onderbouwd advies toegespitst op uw situatie. Al sinds 1994 maken wij klanten blij met hun oude meubilair in een nieuw jasje.

Ook in stoffering van caravan of camper kussens hebben wij ervaring in het snijden en stofferen van allerlei vormen.

 Van caravankussens tot bankstel, we bekleden het allemaal. Zo hebben wij dan ook een uitgebreid en tevreden klantenkring opgebouwd in zowel de particuliere als ook zakelijke sector. Wanneer het aankomt op uw bank opnieuw bekleden of stoel bekleden, bent u bij ons aan een goed adres voor kwaliteit en service.

Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

 Herstofferen is voordelig goed voor het milieu en uw budget.

De voordelen?! Uw bank opnieuw stofferen is een behoorlijk voordelig alternatief 40/50% ten opzichte van uw bestaande bank vervangen. Positief prijsverschil met een nieuw bank kan wel oplopen tot zestig procent. Daarbij komt dat u ook zeker weet dat uw bankstel lekker zit. Klinkt uw bestaande Bank opnieuw herstofferen als een aantrekkelijk voorstel of is meer meubilair aan vervanging toe? Geen probleem.

Wij renoveren en herstofferen naast banken ook veel andere zitmeubelen zoals

Interesse? Heeft u interesse in het laten bekleden van uw bank? Neem dan contact op( of vraag direct een scherpe offerte)  met Ronald van Maanen in verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. . Bel 026-3119308 of neem contact met ons op per mail of het contactformulier op onze website. Wij werken vanuit Westervoort, maar bedienen ook veel klanten in Nederland en de omgeving van: Oosterbeek, Duiven, Heelsum,, Renkum, Doorwerth, Huissen, Elst, Rheden, Dieren, de Steeg, Wolfheze en Rozendaal

|