Bank Stoffeerder

Bank Stoffeerder Nijmegen

Bank Stoffeerder Ronald van Maanen een juiste keuze voor al u stofferingen.

Bank Stoffeerder Ronald van Maanen & Marco van Wessel stoffeert op professionele wijze uw versleten banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Sinds 1994 een begrip in Didam, Arnhem, Nijmegen en vele andere regio’s zijn we actief op gebied van herstofferen en opnieuw bekleden van al uw geliefde zitmeubels zowel op particulier als zakelijk gebied.

Tijdelijke extra winter korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Doorgezakte bank zitting  Nieuw kopen of Herstofferen

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger. Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de leer of stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel. 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Stoffeerderij voor al u stoffeerwerk, o.a. leer renovatie, camper, caravan, bootkussens.

We hebben veel ervaring in het stofferen van alle meubelen ook in u regio van bekende designmeubelmerken. bijv. Leolux, Gelderland,  Artifort,  Rolf Benz, koekoek, Baan, Ahrend enz .Als u om een of andere reden uw bankstel niet wilt vervangen! laat  deze dan geheel naar eigen wens herstofferen, door uw bankstel  als nieuw te stofferen geeft u het een tweede leven. vraag direct een scherpe offerte. 

Bank Stoffeerder Ronald van Maanen is reparatie-stoffeer specialist.

Of het nu gaat om vernieuwing – reparatie van een versleten design moderne stoffen bank of uw klassieke opa fauteuil voor beide is de vakkennis ruim aanwezig. Voor het op maat snijden en bekleden van nieuwe kussens hebben wij de benodigde polyether machines plus onze grote collectie meubel en leer stoffen in huis. Ronald van Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerder in Didam biedt u te allen tijde hoge kwaliteit.

De enorme diversiteit aan meubelstoffen.   

Ook een reden tot herstoffering over te gaan. Uw meubelstuk opnieuw gestoffeerd zal vertrouwd, maar ook vernieuwd, aanvoelen. Bank stoffeerder Ronald van Maanen adviseert u gratis vrijblijvend over de mogelijkheden, een zeer ruime keuze trendy kunstleer in allerlei kleuren en designs, keus uit 230 meubelstoffen van bijv.de ploeg, en vol nerf leer soorten, stalen voorradig in onze showroom.

Uiteraard verzorgen we ook met halen en brengen stofferingen door het hele land.

Overtuig u bij Ronald van Maanen meubelstoffeerderij en u slaagt altijd voor de speciale prijs. Ook direct een scherpe offerte. 

Wij werken van uit Didam. Tel 026-3119308