Bank thuis repareren onmogelijk idee.

 

Bank thuis repareren onmogelijk idee.

Bank thuis repareren onmogelijk idee.

Bank thuis repareren onmogelijk idee.

De reparatie van uw klassieke of moderne bank is bij ons zeker in goede handen. Of het nu gaat om een eenvoudige of gecompliceerde bank reparatie, onze mensen staan hun mannetje. We doen het met liefde en plezier. Maar een bank reparatie uitvoeren doen we dit niet bij u thuis, stel u zelf een voor op uw mooie vloer, bank omgekeerd om voor de reparatie het onder doek verwijderen alle stoffeernietjes op u parket  of vloerbedekking. Dit wilt u toch nooit meemaken?

Wat zijn u eisen voor uw bank reparatie of herstoffering en weer jaren gebruik.

Ronald van Maanen is al jaren ‘n bedrijf met een goede reputatie t.o.z van kwaliteit en vakmanschap in herstoffering ( reviews ) met alles voor u herstel van uw eisen voor het vernieuwen, stofferen of reparatie van uw bank. We zorgen dat deze bank er weer praktisch als nieuw uit komt te zien. Met onze reparatie verzekert u zich er in ieder geval van dat u niet op stap hoeft voor een nieuwe bank.

Wat is zijn uw reparatie wensen.

  • Reparatie armlegger herstellen.
  • Ingezakte zitkussen vernieuwen.
  • Bank wat breder maken.
  • Zitting wat verhogen.
  • Bank moderne stof/leder stijl herstofferen.
  • Bank juist klassieke stof/leder herstofferen.
  • Onderrug pijn herstellen.

Het voordeel van herbekleden.

Niet alleen het positieve prijsverschil klinkt aantrekkelijk, ook het duurzame karakter van herbekleden en uw reparaties eisen naar al uw wensen binnen ons bedrijf uitvoeren spreekt veel mensen aan. Een goed zittend bankstel gooit u toch niet weg zodra deze wat vale zitplekken krijgt. Een nieuwe bekleding kan echt een wereld van verschil maken. Niet alleen ziet uw meubilair er weer als nieuw uit, u kunt zelfs kiezen voor een totaal ander materiaal. Onze keuze is groot en ons advies specifiek van toepassing op uw situatie. profiteer van deze vele voordelen bij Ronald van Maanen 

Een vernieuwde bank reparatie of  stoffering voor ieder budget.

Deskundige voorlichting hebben we in huis over kwaliteit en duurzaamheid  van de bekleding stof-leer  mag u dan ook van onze professionele stoffeerders verwachten. Ook benieuwd hoe we meubels stofferen?  Bel of stuur ons een e-mail.  Een afspraak 026-3119308  is snel gemaakt. We bedienen alle plaatsen in Nederland

We werken van uit Didam daar is ook ons atelier, bent u in de gelegenheid? De koffie staat klaar en kunt direct ons werk zien dat schept vertrouwen toch.