Bank versleten en kraakt stofferen regio Bennekom

Bank versleten en kraakt stofferen regio Bennekom

In de vele woonkamers staat altijd wel een bank versleten en kraakt stofferen regio Bennekom is uiteraard ook belangrijk voor een comfortabel zit of zo we graag willen een relax uurtje, maar ook een bank heeft geen eeuwig leven, bank gaat kraken door veel gebruik ook de versleten stof door de tijd verkleurd. Dan volgt  altijd de vraag wat nu!

Wil ik een nieuwe bank?  Of is het kraken repareren en herstofferen de juiste oplossing?

Vanzelfsprekend ga je in eerste instantie op de kleur en de belijning of het design af. Vergeet echter ook de praktische aspecten niet. Als je kinderen en/of huisdieren is de kans op vlekken en beschadigingen groter dan wanneer je die niet hebt. Je kunt dan denken aan een model waarover een hoes kan, een makkelijk afneembare leren of een bank die bekleed is met een microfiber. Ook een gegeven is de kleurkeuze. vaganten stofkeuze  leuk maar! Voor jaren woon plezier toch beter een neutrale stof.

Maar ook 4 nadelen.

  • Hoge aankoop kosten.
  • Gehecht aan eigen bank.
  • Niet meer op maat gemaakt eigen zit comfort.
  • In vele gevallen kleine stof of leer keuze.

Ook op nieuw stofferen kan een goede oplossing zijn.

De oplossing om de bank te vernieuwen? Kan stofferen en reparatie van krakende huidige bank zijn! Zo is het lange zoeken naar een nieuwe geschikte bank die ook nog eens u gewenste en vaak aangepaste zitcomfort moet hebben niet nodig, uw in bezit zijnde bank wordt geheel naar u wens vernieuwd. Scheelt een grote investering vergeleken met nieuw meubilair aankoop is het 40 tot 60% prijs verschil en levert in principe hetzelfde op. Voordelig bank stofferen  met stof, leer van uw eigen keuze geeft u weer het prettige home gevoel in eigen interieur.

Hier de voordelen.

  • Naar eigen smaak.
  • Positief prijsverschil.
  • Ruime stof /leer keuze alle bekende merken.
  • Onderbouwd gratis advies.
  • Prima vakkundige afwerking.
  • 100%  ‘CBM- garantie’.

Wanneer u snel en vakkundig met garantie wilt laten bekleden kunt u ervoor kiezen dit over te laten aan de vakman, hier nog een prijs indicatie.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs U hoort spoedig van ons. Direct contact Tel026-3119308

I