Banken Stoffeerder

Banken Stoffeerder regio Lochem

Banken Stoffeerder regio Lochem Ronald van Maanen voor alle stoffeer werkzaamheden.

Banken Stoffeerder regio Lochem

Banken Stoffeerder Ronald van Maanen een juiste keuze,ook voor de regio Lochem.

Banken Stoffeerder regio Lochem Ronald van Maanen stoffeert op professionele wijze uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Sinds 1994 een begrip in Arnhem, Westervoort en regio Lochem op gebied van herstofferen en bekleden van al uw geliefde zitmeubelen zowel op particulier als zakelijk gebied.

Doorgezakte bank zitting  Nieuw kopen of Herstofferen

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

KOSTEN

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Stoffeerderij voor al u stoffeerwerk, o.a leer renovatie, camper, caravan, bootkussens.

We hebben veel ervaring in het stofferen van alle meubelen ook in u regio van bekende merken. bijv. Leolux,  Artifort,  Rolf Benz, koekoek, Baan, Ahrend enz .Als u om een of andere reden uw bankstel niet wilt vervangen! laat  deze dan stofferen, door uw bankstel te stofferen geeft u het een tweede leven. vraag direct een scherpe offerte. 

Banken Stoffeerder Ronald van Maanen is specialist.

Of het nu gaat om vernieuwing of reparatie van uw moderne bank of uw klassieke fauteuil voor beide is de vakkennis ruim aanwezig, Voor het op maat snijden en stofferen van nieuwe kussens hebben wij de benodigde machines in huis meubelstoffeerder Ronald van Maanen biedt u te allen tijde hoge kwaliteit.

De enorme diversiteit aan meubelstoffen.

Ook een reden tot herstoffering over te gaan. Uw meubelstuk opnieuw gestoffeerd zal vertrouwd, maar ook vernieuwd, aanvoelen. Banken stoffeerder ook regio Lochem Ronald van Maanen adviseert u gratis vrijblijvend over de mogelijkheden, een zeer ruime keuze trendy kunstleer in allerlei kleuren en designs, keus uit 230 meubelstoffen van de ploeg, en vol nerf leer soorten.aan stalen is voorradig in onze showroom.

Ook is bij ons 3 jaar CBM garantie zeker van toepassing

Ons stoffeerderij verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.