Bankstel perfect laten stofferen

bankstel perfect laten stofferen

Bankstel perfect laten stofferen door de vakkundige stoffeerders van Ronald van Maanen.

Bankstel perfect laten stofferen

Bankstel perfect laten stofferen een leuk alternatief voor zowel het behoud van uw heerlijk zittende bankstel als ook is het voor het behoud van uw portemonnee 40/50 % goedkoper dan nieuw, Wel een heel mooi alternatief! of niet dan?

Dankzij een nieuwe stof geeft u door  uw bankstel perfect laten stofferen namelijk een nieuw leven, en heeft u zelfs nog de optie om een compleet ander patroon of materiaal te kiezen. Bij Ronald van Maanen zijn we namelijk niet alleen heel bekwaam in het restaureren en herstofferen van uw meubilair, maar ook onze CBM garantie is 100%.

Een vakkundig advies met een passende prijs, ook voor u doen, waarom niet!

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

KOSTEN INDICATIE

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Bankstel perfect laten stofferen ons dagelijks werk.

Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Herstofferen is een behoorlijk voordelig alternatief 40/50% ten opzichte van uw bestaande bankstel vervangen.

Positief prijsverschil met een nieuw bankstel kan wel oplopen tot zestig procent. Daarbij komt dat u ook zeker weet dat uw bankstel lekker zit. Klinkt uw bestaande bankstel opnieuw bekleden als een aantrekkelijk voorstel of is meer meubilair aan vervanging toe? Geen probleem. Wij renoveren en herstofferen naast banken ook veel andere zitmeubelen zoals:

  • fauteuils
  • banken
  • meubelhoezen

Interesse? Heeft u interesse in het laten bekleden van uw bankstel? Neem dan contact op met Ronald van Maanen in Didam Bel 026-3119308 of neem contact met ons op per mail of het contactformulier op onze website.