Bankstel stofferen regio Veenendaal

Bankstel stofferen regio Veenendaal

Bankstel stofferen regio Veenendaal vakkundig, met garantie,en altijd de scherpe prijs.

 Bankstel stofferen regio Veenendaal

Overweegt u uw bankstel stofferen regio Veenendaal nu vaal en versleten?

Dan is uw bankstel stofferen regio Veenendaal  een leuk alternatief voor zowel het behoud van uw heerlijk zittende bankstel als ook is het bankstel stofferen voor het behoud van uw portemonnee 40/50 % goedkoper dan nieuw. We verzorgen van uit Westervoort stoffeer opdrachten in geheel Nederland.

Dankzij een nieuwe stof geeft u door het bankstel stofferen namelijk een nieuw leven en heeft u zelfs nog de optie om een compleet ander patroon of materiaal te kiezen. Bij Ronald van Maanen zijn we namelijk niet alleen heel bekwaam in het restaureren en herstofferen van uw meubilair.

Een vakkundig advies met een passende prijs, moet u ook doen.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer kosten ca. 20 tot 30 % hoger. Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs telf 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijsDirect Bel 026-3119308

Bankstel stofferen goed voor voor uw portemonnee, en het milieu

Alle modellen van de bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Uw bankstel opnieuw bekleden is een behoorlijk voordelig alternatief .

Positief prijsverschil met een nieuw bankstel kan wel oplopen tot zestig procent. Daarbij komt dat u ook zeker weet dat uw bankstel lekker zit. Klinkt uw bestaande bankstel opnieuw bekleden als een aantrekkelijk voorstel of is meer meubilair aan vervanging toe? Geen probleem. Wij renoveren en herstofferen naast banken ook veel andere zitmeubelen zoals:

Interesse? Heeft u interesse in het laten bekleden van uw bankstel? Neem dan contact op met Ronald van Maanen in Didam. Bel 026-3119308 of neem contact met ons op per mail of het contactformulier op onze website.