Bureaustoel bekleden

Bureaustoel bekleden AHREND A220

Bureaustoel bekleden AHREND A220 stofferen

Bureaustoel bekleden goed voor het milieu en de zitplaats van uw werknemer.

Bureaustoel bekleden Uw fulltime werknemer moet natuurlijk comfortabel kunnen blijven werken. Daarvoor is niet alleen een fatsoenlijk werkende computer essentieel. Onderdeel van een werkplek waar werknemers goed vanuit kunnen werken is een bureaustoel beleden. Reparatie is bij slijtage dan ook niet te vermeiden. Zeker bij hard werken en dus veelvuldig gebruik kunnen slijtplekken voorkomen.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Toch is zo een stoel dan niet gelijk rijp voor de stort.

Dankzij een bureaustoel bekleden bij een erkende meubelstoffeerderij zoals Ronald van Maanen kunt u weer vooruit met stoelen die er niet alleen als nieuw uitzien. Het maakt de aanschaf van een nieuwe bureaustoel in ieder geval overbodig. Van kussen hoesjes vervanging tot bank stofferen, we zijn u er graag mee van dienst

Daarbij komt ook nog eens dat een nieuw model al snel een hoop kost. Wat nou als er een oplossing bestond waardoor u niet alleen uw bestaande geliefde kantoor stoel stofferen prijs v/a € 95. en  kon behouden. Maar dat u ook nog eens geld zou besparen! Opnieuw uw kantoor stoel stofferen prijs is  de uitkomst.

Dit scheelt niet alleen al snel tot wel 40/50 procent, u hoeft uw geliefde en uitstekend zittende zetel als het ware ook niet meer weg te gooien. Uw  kantoor stoel stofferen prijs  kunt u dan het beste doen bij dé meubel stoffeerderij : Ronald van Maanen.

Bespaar veel geld door bekleden.

Of u nu particulier bent of werkzaam in de zakelijke sector, een goed zittende en goed uitziende bureaustoel is te allen tijde een vereiste. Het mooie is dan ook dat wij bij Ronald van Maanen in beide sectoren werkzaam zijn. Al ruim 15 jaar zijn wij vele klanten van dienst en bekend in de regio Arnhem. Naast de bureaustoel bekleden kunt u bij ons ook terecht voor de herstoffering van ander meubilair zoals:

Snelle reparatie ook dit kan! Een snelle reparatie is natuurlijk wel gewenst wanneer u uw bestaande bureaustoel wilt bekleden. U bent heb deze dan even kwijt. Bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders garanderen wij een snelle afhandeling, zodat u snel weer comfortabel kunt doorwerken. Informeer naar de mogelijkheden door ons te bellen op: 026 311 93 08 en neem contact met ons op voor een afspraak. of vraag een offerte,  Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ook veel klanten in Nederland en de omgeving van:

 

Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ook veel klanten in Nederland en de omgeving van uit de regio