Caravankussens bekleden

Caravankussens bekleden CARAVAN CAMPER KUSSENHOEZEN STOFFEREN.

.Caravankussens bekleden camper kussens stofferen

Caravankussens bekleden een goed alternatief voor weer een prettige zit

Bij veelvuldig kamperen kan het goed voorkomen dat uw caravankussens een wat vale en versleten uitstraling beginnen te krijgen. Het is dan jammer dat uw caravan er niet meer zo uit ziet als toen u hem kocht. Een mooi alternatief voor het compleet vervangen van al uw kussens is uw caravankussens bekleden. Dat hoeft u niet zelf te doen. Daarvoor kunt u bij ons aankloppen.

Meubelstoffeerders Ronald van Maanen & Marco van Wessel hebben al sinds 1994 een naam opgebouwd op het gebied van professioneel en snel herstofferen van ook merk meubels. Of dat nu uw meubels thuis zijn zoals uw bank of dus de kussenhoezen van uw caravan, we doen het allemaal. Door uw caravankussens te bekleden zien ze er weer als nieuw uit en kunt u blijven genieten op vakantie.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Hier even een prijs indicatie caravan boot kussens

Het opnieuw stofferen in stof of leer van Kussens ong €75. – € 120.  fauteuil zal ong 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons

Een vakkundige caravan stoffering geeft u caravan een tweede leven.

Caravan stoffering, of het nu gaat om caravankussens bekleden of de  bootkussens. Door uw meubels op uw vakantie huisje van een nieuwe stof te voorzien, creëert u weer een nieuwe en luxe uitstraling in uw caravan of boot. Dankzij een enorm assortiment aan materialen Stoffen/leer vindt u altijd wel de kwaliteit die bij de uitstraling past waar u aan denkt. Maar er zijn meer redenen dan het bekleden van caravankussens om eens langs te gaan bij Ronald van Maanen:

Laat u kussens door ons op maat snijden en stofferen.

Dit is door onze vakmensen de beste oplossing, dat is een typisch voorbeeld van een stukje vakwerk. De benodigde snij machines en materialen hebben we altijd in huis voor het op maat snijden van u kussens, met onze kennis en ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Heeft u vragen over het bekleden van uw caravan meubilair of wilt u graag een afspraak maken in onze showroom in Didam of bel ons op Telefoon 026-3119308.

Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND. Vraag direct een offerte