Cassina meubelen stofferen

Casina banken stofferen

Casina235 238Mister meubelen stofferen bij Ronald van Maanen altijd een goed idee

 

Natuurlijk uw Cassina meubelen stofferen waarom?

Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw bank een interessante optie. Door uw Cassina meubelen stofferen  en te voorzien van nieuwe kussenhoezen krijgen uw kussens een compleet nieuwe uitstraling.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Het door opnieuw het  Cassina meubelen stofferen  of uw kussens is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend.

Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien? Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Westervoort een ideale keus. Ook voor het opkappen.  Alle Cassina modellen als Wink   Corbusier  Maralinga 675   Met   Nest220  Cabrio  Utrecht Otto 

Verder andere bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Cassina banken stofferen met passie en vakmanschap

Het komt vaak voor dat uw bank Mister nog geweldig zit, maar dat de kussens versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door met deze kussens langs te gaan bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld. Wij voorzien uw zitkussens van nieuwe kussenhoezen. Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde bank Mister. Mocht u echter liever een nieuwe uitstraling geven aan uw bestaande vakantie onderkomen, dan kiest u toch gewoon voor het gebruik van een ander materiaal.

Een overzicht van andere producten die wij stofferen:

    • fauteuils
    • kantoormeubilair
    • banken
    • meubelhoezen

Kosten idee Cassina meubels stofferen.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer kosten ca. 20 tot 30 % hoger. 

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs telf 026-3119308.  Ons e-mail adres contactpagina.

Prijs indicatie

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Door ze gewoonweg van een nieuwe stof of andere meubelhoes te voorzien krijgt uw inboedel al snel een geheel andere impressie. Bent u overtuigd, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.    Gratis offerte  bel  026-3119308    Of vraag direct een scherpe offerte.