Design-meubels-her-stofferen u budget prijs

Design-meubels-her-stofferen u budget prijs

Design-meubels-her-stofferen u budget prijs

Design-meubels-her-stofferen u budget prijs

Design bank Herstoffeerders verrassend voordelig Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw bank een interessante optie. Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als design bank herstoffeerders  graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan is herstofferen een goed idee toch? 

Stofferen is in het kort dus je versleten meubel weer stofferen alsof het als nieuw uit de winkel komt. Altijd wordt allereerst alle oude stof van de stoel gehaald. Zodat men kan zien in welke staat het binnenwerk als schuim, de veren en de houtverbindingen zijn gebleven. Wat niet goed is, kan hersteld of vervangen worden. Hierna gaat de stof erover en is de stoel is klaar zodat het stoel eruit ziet als nieuw. Hoewel het wellicht eenvoudig klinkt, de praktijk is niet zo simpel. Dat verklaart waarom herstofferen geen heel goedkope aangelegenheid is. Daarnaast wordt er met de beste materialen gewerkt en is het allemaal handwerk.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger. Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de leer of stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel. 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €600 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

We hebben veel ervaring in het stofferen van alle meubelen ook in u regio.

 

Zitmeubel merken die bij ons dagelijks worden gestoffeerd zijn klassiek en  modern. Zeker alle modellen van de mooiste topmerken designmeubelmerken.worden dagelijks door Ronald van Maanen vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , b&b Italia, Bench, De Sede, Gelderland, Gioretti, Rolf Benz, Gispen, Harvink, Montis, Label, Jori,  Knoll, Minotti, Poltrona Frau, Fritz Hansen, Mooi, Natuzzi, Molinari, linteloo, Linge Roset, Schuitema, Spectrum, Stokke Vanier, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz   

WIJ RENOVEREN EN HERSTOFFEREN NAAST BANKEN OOK VEEL ANDERE ZITMEUBELEN ZOALS….  

Design-meubels-her-stofferen hebben al ruim 29 jaar ervaring en vakkennis binnen de meubel industrie en werken samen met binnenhuis architecten en project inrichters bij de renovatie van bioscopen, schouwburgen en theaters.  Zien ook uw Bioscoop of kantoor stoel en meubelen er versleten uit en bent u van plan Ahrend om ze op korte termijn te vervangen of herbekleden?  Wij kunnen uw  op de wijze waarop ze zijn ontworpen  Bioscoop meubel bekleden Wij stofferen bioscoopstoelen met water en vuil afstotend materialen waardoor uw interieur langer meegaat en makkelijk te onderhouden is.                

Wij verwerken Meubelstoffen van alle bekende merken.   

Ook een reden tot herstoffering over te gaan. Uw meubelstuk opnieuw gestoffeerd zal vertrouwd, maar ook vernieuwd, aanvoelen. U bent altijd welkom voor een vakkundig advies  in  onze showroom in Didam en maak kennis met de prachtige meubelstoffen en leer  van alle bekende merken als De Ploeg , kvadrat, Ronald van Maanen adviseert u gratis vrijblijvend over de mogelijkheden, een zeer ruime keuze trendy kunstleer in allerlei kleuren en designs, keus uit 230 meubelstoffen van de ploeg, en vol nerf leer soorten.aan stalen is voorradig in onze showroom.

Ook is bij ons 3 jaar CBM garantie zeker van toepassing

 Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact Ronald van Maanen

|

 

 

 

 

 

 

 

|