Fauteuil bekleden regio Doetinchem

Fauteuil bekleden regio Doetinchem

Fauteuil bekleden regio Doetinchem Altijd vakkundig met gevoel voor vorm

 

Fauteuil bekleden regio Doetinchem

Fauteuil bekleden ook in de  regio Doetinchem  Voor het  Stofferen unieke stoel is Ronald van Maanen specialist op het gebied van alle meubel stoffering.  Of het nu gaat om vernieuwing of reparatie van uw moderne bank of uw klassieke stoel het blijft altijd uniek vakwerk voor beide is deze vakkennis ruim aanwezig voor het Stofferen unieke stoel biedt Ronald van Maanen u te allen tijde een hoge kwaliteit
Direct gratis offerte of bel  026-3119308
Ons stoffeer bedrijf verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.

Uw vertrouwde stoel laten stofferen blijft altijd uniek.

Wanneer u zich afvraagt of de Fauteuil bekleden  natuurlijk ook in de regio Doetinchem bij Ronald van Maanen een aantrekkelijk alternatief is voor het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Het opnieuw stofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie, zowel voor particulieren  als voor de zakelijke markt .

U kunt ervan uitgaan dat de kosten ca. 40 tot 60% bedragen, dit alleen direct bij onze stoffeerderij via de winkelier zijn de kosten ca. 20 tot 30 % lager, vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair. En het resultaat doet beslist niet onder voor nieuw! Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie.

Onze jaren lange ervaring helpt ons dagelijks met het stofferen van alle bekende merken.

Wij hebben ervaring met het bekleden van fauteuils van bekende merken, zoals onder meer Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio

Onze showroom

Wanneer u de stoffering wilt bekijken, kunt u bij  Ronald van Maanen  Meubelstoffeerders  een bezoek brengen aan de  showroom. Daar vind u een uitgebreide stalencollectie. met kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als de ploeg  Gabriel, Romo, Chivasso en Ohmann leer.

Contactgegevens

Fauteuil bekleden ook in de regio Doetinchem Ronald van Maanen  Meubelstoffeerders

verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. Openingstijden: Maandag gesloten Ma tot Vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zaterdags alleen op afspraak.

Vraag een scherpe offerte ook voor uw meubels. of bel  026-3119308