Fauteuil stofferen vakkundig beste prijs

Fauteuil stofferen vakkundig beste prijs

Fauteuil stofferen vakkundig beste prijs

Fauteuil stofferen vakkundig beste prijs

Laat je de fauteuil stofferen door de vakspecialist? Dan ben je er in ieder geval zeker van dat dit op een vakkundige manier gebeurt, zodat de fauteuil weer een groot aantal jaren meegaat.

Op zoek naar een andere uitstraling voor uw fauteuil? Ronald van Maanen heeft een ruime keuze in diverse stoffen en leer kleuren. Voor elk wat wils!. We staan voor u klaar met een passend advies.

Laat u dan meeslepen in allerlei mogelijkheden

Uiteraard kun je kiezen uit een aantal verschillende materialen en allerlei mogelijkheden, kleuren, stoffen en leer stijlen. Wat zal uw keuze dan zijn? Een velours  stof die heerlijk zacht, behaaglijk en toch sterk is. Of wordt het toch een prachtige dessin stof met grote bloemen. Misschien wordt het wel de stoere, stijlvolle uitstraling van leer? Grote variatie in materialen en stoffen met vakkundig advies, Garantie, levensduur evenals bij een nieuwe aankoop.

Idee van de vele meubels tijdloos design merken e.v.a die we dagelijks stofferen. 

U kunt bij ons goed terecht voor het herstofferen van meubels van bekende merken zoals Artifort, Leolux en Rolf Benz.,Montis,  Bloq, Label, Pode, Gelderland, Gispen, Linteloo, Pastoe, Vitra, B & B Italia,Harvink, Cassina, Minotti, Natuzzi, Schuitema, Jori. We kunnen deze kostbare meubels weer maken zoals zij waren toen u ze voor het eerst gekocht heeft.

Uw fauteuil stofferen! wat is de prijs

Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van veel factoren, is het niet mogelijk een standaard prijs te noemen. Toch hier u prijs indicatie. Stoel v/a € 75. Fauteuil v/a € 360. Bank v/a € 850. Inclusief C.B.M garantie, Beste service.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen contact

Het grote voordeel hiervan is dat je geen nieuwe meubels hoeft te kopen, terwijl deze toch weer als nieuw zullen ogen. Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van fauteuils in elke vorm en maat

 Fauteuil stofferen voor een kwaliteit tweede leven. 

  • Naar eigen smaak
  • Prima afwerking

Showroom.

U bent van harte welkom in onze showroom te Westervoort van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur zaterdag op afspraak.    Hier kunt u uitgebreid kennismaken met onze stoffeer mogelijkheden en diensten. Onze medewerkers staan voor u klaar om u uitgebreid en vakkundig te adviseren. Tel 026- 3119308 Of vraag direct een  Contact

|