Fauteuil van originele meubelmerken direct repareren-stofferen

Fauteuil van originele meubelmerken direct repareren-stofferen

Fauteuil van originele design meubelmerken direct repareren-stofferen

Fauteuil van originele meubelmerken direct repareren-stofferen Fauteuil zitting ingezakt? Reparatie- stofferen van alle meubelmerken mogelijk, zodat het niet direct nodig is uw stoel weg te gooien. Altijd zijn er diverse manieren een ingezakte bank fauteuil zitting als origineel weer te herstellen. Het direct bij de kraak zetten van uw stoel is beslist niet nodig altijd direct is er door vakkundige stoffeerder zonder tussen handel (denk aan budget)een passende oplossing mogelijk.

Herstofferen originele meubelmerken direct repareren-stofferen

U kunt bij ons goed terecht voor het herstofferen van meubels van bekende merken zoals Artifort, Leolux en Rolf Benz.,Montis,  Bloq, Label, Pode, Gelderland, Gispen, Linteloo, Pastoe, Vitra, B & B Italia,Harvink, Cassina, Minotti, Natuzzi, Schuitema, Jori. enz… We kunnen deze kostbare meubels weer in orde maken zoals zij waren als bij u eerste aankoop.

Direct nog even een prijs indicatie.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair Idee? koop op marktplaats een 2de hands merk bank-stoel en laat deze herstofferen! alleen wel direct bij onze stoffeerderij .

Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer kosten ca. 20 tot 30 % hoger. Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Gelukkig kunt u dan rekenen op onze serieuze aanpak plus jarenlange praktijkervaring. Opnieuw bekleden niet voldoende? Ook in dat geval zijn wij u als Ronald van Maanen graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Ook maken we deze zelfs milieuvriendelijk, en zeer kostenbesparend 40 tot 50% goedkoper dan een nieuwe aankoop. Door de design bank te bekleden is deze weer als nieuw en gaat de bank weer jarenlang mee.

Fauteuil alle merken origineel repareren

In veel gevallen vergeet men wel de duurzaamheid van een zitmeubel. Een vakman meubelstoffeerder veranderd u origineel fauteuil beter dan nieuw. door gebruik te maken van de huidige betere materialen en veel betere kwaliteit bekleding dan er op een confectie bank wordt gebruikt. Wanneer je dan een omrekening maakt ben je vooral op de lange duur altijd goedkoper uit dan een nieuw zitmeubel kopen. Omdat simpelweg de kwaliteit vele malen beter is dan een zitmeubel uit China. Wilt u direct informatie tel 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.