Gelderland meubelen stofferen

Gelderland meubelen stofferen

Gelderland meubelen stofferen,ook na een langen tijd het stofferen waard

 

Natuurlijk uw Gelderland meubelen originele hoezen strips  stofferen direct via onze meubelstoffeerders geen tussen handel  waarom? altijd voordeliger.

 

Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw bank een interessante optie. Door uw Gelderland meubelen inclusief originele hoezen strips stofferen en te voorzien van nieuwe kussenhoezen krijgen uw kussens een compleet nieuwe uitstraling.  Het door opnieuw het  Gelderland meubelen stofferen of uw kussens is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend. Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien? Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Duiven/Westervoort  een ideale keus. Ook voor het opknappen van meubels. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Herstofferen met 15% korting op stof/leer prijzen alle modellen en voorzien deze van originele strips.

Bekende modellen zijn Gelderland, 4631,  5470,  5811,  6111,  5770,  6511,  6230,  1110,  6000,  6430,  6250, plus de andere.  

Iedere bank/stoel Gelderland met korting herstofferen

Wij voorzien uw  Gelderland 5811 bankhoes  bank bekleden  herstofferen met originele strips weer van een mooi nieuw jasje Van een uitstekende kwaliteit en een perfecte afwerking, waarom een nieuwe bank kopen als wij uw bank er weer als nieuw uit laten zien?

Stoffeerkosten altijd voordeliger korting 15% op alle stof /leer prijzen levering direct via ons stoffeerbedrijf zonder tussen handel als bijv. bij Gelderland winkeliers.

GELDERLAND MEUBELEN STOFFEREN.

Het komt vaak voor dat uw bank nog geweldig zit, maar dat de kussens versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door met deze kussens langs te gaan bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld. Wij voorzien uw zitkussens van nieuwe kussenhoezen. Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde  bank. Mocht u echter liever een nieuwe uitstraling geven aan uw bestaande meubelen, dan kiest u toch gewoon voor het gebruik van een ander materiaal.

Een overzicht van andere producten die wij stofferen:

Nieuwe kussens kopen is vaak duurder dan ze opnieuw te laten stofferen.

Daarom is het handig dat er zo iets bestaat als Gelderland meubelen stofferen voor herstofferen van uw bestaande meubels. En als dat ook nog eens vakkundig en vlug kan zoals bij Ronald van Maanen, dan heeft u nog meer redenen om eens de mogelijkheden hiervan te bekijken. U kunt dan ook contact opnemen met ons en een afspraak maken of ons bellen op: 026 311 93 08.  of vraag een offerte.

Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND