Goede bank stoffering hoeft niet duur te zijn.

Goede bank stoffering hoeft niet duur te zijn.

Goede bank stoffering hoeft niet duur te zijn.

Goede bank stoffering hoeft niet duur te zijn 

Ja ja zult u denken is dit wel zo, ik heb ook zo’n probleem jaren geleden een mooie bank gekocht, maar natuurlijk door veel gebruik, is nu na 7 jaar de stof volledig versleten, maar wat nu!

Een nieuwe bank stoffering is vaak duur? denk ik.

Laten we voorop stellen dat het stofferen van meubels veel geld kost. Maar het is zeker niet duur, in verhouding met de aanschaf van een nieuwe bank of fauteuil gaan we uit van een aanschaf van een nieuwe kwaliteit bank gemiddeld ong. € 2350. Fauteuil ong. € 1300.   bij een vakkundige stoffeerder “dus niet bij een winkelier” zullen de kosten voor herstoffering voor de bank ong. € 1175. en fauteuil ong. € 650. bedragen hier uit blijkt dat opnieuw stofferen ong. 50% voordeliger is t.o. van een nieuwe aankoop.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Voordelen zijn er ook nog meer.

Het eerste wat slijt bij een bank of stoel is vaak de stof  Oude 10-15 j banken perfect voor 10j herstofferen wat is er dan niet mooier nu zelf bij een nieuwe stof-leer u kleur keuze te kunnen maken, zitting wat ondieper maken, rug valling opvullen, bij nieuwe aankoop vaak niet mogelijk. Al met al reden genoeg om bij een goede vak stoffeerder eens advies te vragen.

Onze stoffeerderij verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.

Wij werken van uit Didam. Tel 026-3119308