Herstofferen Arnhem direct bij meubelstoffeerders

TANGO leolux stofferen

Herstofferen Arnhem direct bij meubelstoffeerder Ronald van Maanen: voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de regio Arnhem

Herstoffeerder Ronald van Maanen  stoffeert op professionele wijze uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Herstofferen in regio  Arnhem Ronald van Maanen  Meubelstoffeerders is sinds 1994 een begrip in Arnhem, Duiven, maar stofferen in Didam al uw geliefde zitmeubelen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Particulieren  herstofferen en renoveren we diverse design zitmeubelen, boot-, caravan- en lounge bankkussens of uw bed-achterwand.
 Zakelijke sector is Ronald van Maanen de stoffeerder met ervaring in vakkundig herbekleden van uw kantoor- en  horecameubilair.  

Herstofferen een aantrekkelijk alternatief waarom? goed voor uw portemonnee en het milieu.

Wanneer u zich afvraagt of het stofferen bij  Ronald van Maanen een aantrekkelijk alternatief is voor het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Oude 10-15 j banken perfect voor 10j herstofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie, we zijn bekend met het stofferen van merken als Leolux, Artifort, enz…. zowel voor particulieren  als voor de zakelijke markt.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de leer of stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel. 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

HERSTOFFEER KOSTEN IDEE.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

ONZE SHOWROOM VOOR DE BEKIJKEN VAN VELE STOFFEN EN LEER STALEN.

Wanneer u de stoffering wilt bekijken, kunt u bij Herstofferen Arnhem Ronald van Maanen  Meubelstoffeerders  een bezoek brengen aan de  showroom. Daar vind u een uitgebreide stalencollectie.  van  kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als de ploeg  Gabriel, Romo, Chivasso en Ohmann

Contactgegevens.

Herstofferen Arnhem Ronald van Maanen  Meubelstoffeerders  verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. Openingstijden: Ma -vrij van 10.00 tot 17.00 en zaterdags op afspraak, vraag een scherpe offerte ook voor uw meubels. of bel  026-3119308.