Herstofferen Duiven

TANGO leolux bekleden

Herstofferen Duiven Ronald van Maanen: voor kwaliteit en betrouwbaarheid ook in uw regio.

Herstofferen Duiven Ronald van Maanen verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. stoffeert ook in de regio op professionele wijze uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Herstofferen Ronald van Maanen  Meubelstoffeerders is sinds 1994 niet alleen begrip in regio Arnhem, Duiven maar geheel Nederland op gebied van her bekleden van al uw geliefde zitmeubelen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Voor  particulieren  herstofferen en renoveren wij diverse soorten zitmeubelen, boot-, caravan- en lounge bankkussens of uw bed-achterwand.
                                                                                                                                                                                       
Voor de  zakelijke sector is  herstofferen Duiven thans Westervoort Ronald van Maanen  een begrip op het gebied van stofferen en her bekleden van al uw kantoor- en  horecameubilair
Ons stoffeerbedrijf verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.

Herstofferen een aantrekkelijk alternatief, waarom! goed voor uw portemonnee, en milieu.

Wanneer u zich afvraagt of het stofferen bij  Ronald van Maanen thans in Westervoort een aantrekkelijk alternatief is voor het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Het opnieuw stofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie, zowel voor particulieren  als voor de zakelijke markt .

Voordeel kosten herstofferen.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.d.n vooraf  het opnieuw stofferen zijn vernieuwd en dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Zeker het resultaat doet beslist niet onder voor nieuw! Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Onze showroom

Wanneer u de meubelstoffen wilt bekijken, Ruime keuze in de  Ronald van Maanen  Meubelstoffeerders   showroom. Daar vind u een uitgebreide stalencollectie van vele  hoogwaardige stoffen van fabrikanten als de ploeg  Gabriel, Romo, Chivasso en Ohmann                                                                                                                                                                                   

Wij hebben ervaring in het nieuw bekleden.

Van bekende merken, als Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio. Naast kwaliteitswerk op het gebied van stofferen, brengt Ronald van Maanen ook een design collectie zitmeubelen deze hebben van een nieuwe bekleding voorzien met 100% garantie. Elegante modellen, aantrekkelijk geprijsd, gemakkelijk inpasbaar in het interieur.

Contactgegevens

Herstofferen Duiven Ronald van Maanen  Meubelstoffeerders

verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. Openingstijden: Maandag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zaterdags op afspraak

vraag een scherpe offerte ook voor uw meubels. of bel  026-3119308