Herstofferen klassieke stoel

Herstofferen, stoffering

Herstofferen klassieke stoel of moderne meubelen

Herstofferen stoffering

Ook het vakkundig op maat snijden van de materialen herstofferen klassieke stoel belangrijk

 

Herstofferen Klassieke stoel goed voor het milieu en uw budget.

Meubelen zijn vaak tijdloos. Toch komt er een moment dat uw moderne bank of Herstofferen klassieke stoel wel weer eens in een nieuw jasje mag. Dit omdat de gebruikte stof niet meer van deze tijd is en versleten, vuil geworden of wat veel plooien is gaan vertonen . Dat is het moment om te overwegen om eventueel een nieuwe bank of fauteuil te kopen.

Het kan zo zijn dat uw meubel erg bijzonder  of een erfstuk is waar aan  u er in de loop van de tijd erg gehecht aan bent geraakt. Dan is het herstofferen pas op! wel direct bij de stoffeerderij van Ronald van Maanen van uw meubel een mooie oplossing en het spaart het milieu en uw budget het kan wel 40 tot 50% voordeliger zijn dan nieuw !

Klassieke & modern vakkundig  meubelstoffering.

Ook het herstofferen klassieke stoel  of van uw moderne bank zijn voor ons  dagelijkse bezigheden. Daarom moet u verzekerd zijn van vakkundigheid, kwaliteit en service. Hiervoor bent u bij Ronald van Maanen Meubelstoffeerders Arnhem Duiven Westervoort aan het juiste adres.

Of het nu gaat om vernieuwing of reparatie van uw moderne meubels, wij bieden ten alle tijden hoge kwaliteit. Ook voor het opnieuw maken en stofferen van uw moderne kussens hebben wij moderne snijmachines in tot onze beschikking.   Wanneer u kiest voor een herstoffering door Ronald van Maanen meubelstoffeerderij bent u verzekerd van de juiste keuze.

Ook klassieke Boot  caravan  camper stoffering.

Boot, caravan, camper stoffering, of het nu gaat om alleen de kussens stofferen of  het gehele interieur  Door deze meubels  van een nieuwe stof te voorzien, creëert u weer een nieuwe en luxe uitstraling in uw  boot. caravan camper. Dankzij een enorm assortiment aan materialen vindt u altijd wel de stof die bij de uitstraling past waar u aan denkt. Maar er zijn meer redenen dan het bekleden van de diversen kussens om eens langs te gaan bij Ronald van Maanen:

Wij verwerken Meubelstoffen van alle bekende merken.

Wilt u meer informatie over herstofferen of stoffering.  U bent altijd welkom voor een vakkundig advies  in  onze showroom in Westervoort en maak kennis met de prachtige meubelstoffen en leer  van alle bekende merken als De Ploeg , kvadrat, Reynaldo,  Gabriel,  enz. Wilt u meubelen uit de twintiger of zestiger jaren of juist hedendaags laten meubelstoffering in  Al soorten meubels modern of klassiek  zijn bij ons  in goede handen, Vraag direct ook voor u een scherpe offerte.

Informatie,

Wilt u meer info ?  stuur een Email, contact Ronald van Maanen.nl  Tel 026-3119308

Wij verzorgen stofferingen haal en brengen door geheel Nederland.