Herstofferen voor juiste kosten

Herstofferen stofferen

Herstofferen voor de juiste kosten bij Ronald van Maanen stoffeerders

Herstofferen Ronald van Maanen voor de juiste kosten is het adres als hét gaat om de herstoffering van uw bank of stoel, die na een vakkundige stoffering vervolgens weer jaren mee kunnen.

Herstofferen altijd goed voor uw budget en milieu.

Herstofferen is een mogelijkheid om uw huidige bank of fauteuil een tweede of misschien wel derde leven te geven. in veel gevallen kan het een positief prijsverschil opleveren van 40 tot 60% in vergelijk met de aanschaf van nieuw kwaliteits meubilair. in andere gevallen kunnen we de kwaliteit weer verbeteren, door bijv hoogwaardig schuim of stof/ leder te gebruiken. Wij werken met hoogwaardige kwaliteit meubelstoffen van De Ploeg, Kvadrat, Reynaldo , Chivasso ,  Keymer , Het leer is van Hulshof, Ohmann.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Kosten herstofferen vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.d.n vooraf  het opnieuw stofferen zijn vernieuwd en dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Dan nog even een prijs indicatie.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, Blijft altijd vooraf moeilijk te zeggen. Zijn geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons.

Herstofferen met een stevigere zit?

Wij kennen het gevoel dat uw bank of fauteuil, die u al jaren tot tevredenheid gebruikt, toe is aan een nieuw jasje. U gaat uw inrichting aanpassen en de oude bekleding past gewoon niet meer in het nieuwe plaatje. De stoffering is wel echt nonchalant geworden en wellicht is er intussen behoefte aan een stevigere zit. Ronald van Maanen biedt u de mogelijkheid om uw bank of fauteuil te laten herstofferen. 

Herstofferen is bij ons vakwerk.

Wij streven ernaar om de kwaliteit hoog te houden, en de stoffering precies hetzelfde te maken in originele staat. Maar  herstofferen  is een vak apart. Het  herstofferen voor juiste kosten  van een meubel is nog een ambachtelijk werk. Het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die het werk voor u doet.

Maar aangezien wij, net als met al onze producten, staan voor kwaliteit gebruiken we voor het herstofferen ook alleen maar het beste van het beste. Ronald van Maanen meubelstoffeerders  heeft jarenlange ervaring in het herstofferen van de vele  merken als Leolux, Artifort, De Sede, Harvink, Gelderland, Gispen enz, en werkt met de hoogste kwaliteit materialen.

Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld. Dit zorgt voor het mooiste resultaat, die ook de tand des tijds prima kan weerstaan. Uw meubel is na een  herstofferen voor juiste kosten  dan ook echt weer als nieuw!

Wilt u meer info?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheid van het renoveren en herbekleden van uw meubelen, neem dan contact Tel 026-3119308 op door het zenden van een email met foto, Contact

|