Horeca meubels stofferen

 

 

 

Horeca stoelen stofferen

Horeca meubels stofferen wij vakkundig en scherpe prijzen vraag ook uw prijs.

Horeca meubels stofferen

Onze stoffeerders kunnen op professionele wijze uw horeca meubels stofferen. Is uw meubilair beschadigt door waterschade of door andere schade, laat het dan uw horeca meubels stofferen en ze zijn weer zo goed als nieuw!

Uw Horeca interieur in een nieuw jasje steken

Uw kantoor- kantine- schoolmeubilair of de Oude 10-15 j banken perfect voor 10j herstofferen  het restaurant, café; De barkrukken in de pub; kussens in wachtruimtes, bureaustoelen op kantoor, cinema in een nieuw jasje steken. In deze moeilijke tijden levert dit een enorme besparing  40/50% in vergelijking met de aanschaf van vergelijkbaar nieuw meubilair Ook het stofferen van nieuw meubilair, bijvoorbeeld in samenwerking met een meubelmaker of interieurbouwer, hebben we vele stoffeer mogelijkheden. Bijv. zitbanken, stoelen, fauteuils, zitzakken, poefs, kussens voor loungebanken, barkrukken en panelen.

Horeca meubelen stofferen

Voldoen aan de strenge eisen van o.a. brandveiligheid. Daarnaast adviseren wij materialen die bestand zijn tegen o.a. vlekken, olie, bloed, urine en die daarmee ‘hufterproof’ zijn. Plus hoogwaardige en brandveilige Koudschuim (CMHR) kwaliteiten voor een duurzame, veerkrachtige en goed ondersteunende zitting die jarenlang goed zitcomfort biedt.

Voordelen van het stofferen van uw Horeca meubilair:  

  • Naar eigen smaak
  • Prima afwerking
  • Goede nazorg
  • Weer jarenlang plezier

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact Ronald van Maanen

Wij verzorgen stofferingen haal en brengen door geheel Nederland.