Kantoor stoel stofferen prijs

A220_bureaust_

Kantoor stoel stofferen prijs

Uw geliefde kantoor stoel stofferen prijs  die eigenlijk aan vervanging toe. Nou ja, deze ziet er behoorlijk vaal uit. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat deze toch nog heel erg lekker zit. Dan is het toch jammer om een nieuwe kantoor stoel te moeten kopen. Deze moet dan eerst weer ingezeten worden voor dat die weer lekker zit. Daarbij komt ook nog eens dat een nieuw model al snel een hoop kost. Wat nou als er een oplossing bestond waardoor u niet alleen uw bestaande geliefde kantoor stoel stofferen prijs v/a € 95. en  kon behouden. Maar dat u ook nog eens geld zou besparen! Opnieuw uw kantoor stoel stofferen prijs is  de uitkomst.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Opnieuw uw kantoor stoel stofferen prijs is  de uitkomst.

Dit scheelt niet alleen al snel tot wel 40/50 procent, u hoeft uw geliefde en uitstekend zittende zetel als het ware ook niet meer weg te gooien. Uw  kantoor stoel stofferen prijs  kunt u dan het beste doen bij dé meubel stoffeerderij : Ronald van Maanen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Bij het kantoor stoel stofferen  heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen. Niet alleen kunnen we uw kantoor stoel authentiek herstellen dankzij de moderne werktuigen waar we hier bij Ronald van Maanen over beschikken. Door uw geliefde zetel te voorzien van een totaal andere stof of materiaal heeft u zelfs de mogelijkheid een geheel andere uitstraling te geven aan uw zitmeubel, zonder te hoeven inboeten op zitcomfort. Natuurlijk doen wij dit snel en vakkundig

Dat zijn slechts enkele van onze speerpunten bij  herstofferen:

  • Goedkoper dan opnieuw kopen
  • Professioneel en nauwkeurig gestoffeerd
  • Grote variatie in materialen en stoffen
  • Zowel tips, advies als ook service

Behoud zitcomfort van uw bestaande meubels.

Uw  heerlijk zittende fauteuil hoeft u niet langer de deur uit te gooien dankzij het herstofferen door Ronald van Maanen. Door uw zetel van een nieuwe stof te voorzien ziet deze er niet alleen weer als niet uit, u schenkt uw leunstoel ook nog eens een extra lang leven.

Naast het stofferen van kantoor, horeca,instellingen, verzorgen wij dagelijks stofferingen van o.a Leolux, Artifort, Gelderland, Harvink  Montis e.v.a Overtuigd geraakt? Neem dan eens een kijkje bij ons bedrijf en informeer naar de mogelijkheden: 026 311 93 08 of vraag direct een scherpe offerte.

Wij werken vanuit  Didam, maar bedienen ook in geheel Nederland  veel klanten

|