Klassieke/Moderne meubels stofferen welke prijs

Klassieke/Moderne meubels stofferen welke prijs

Klassieke/Moderne meubels stofferen welke prijs

Ontdek het verschil in prijs

Meubel Stoffeerders lijken best veel op elkaar. Toch zijn er belangrijke verschillen in de stoffeer vakman te herkennen. die je op het eerste oog misschien niet ziet.

Wist u bijvoorbeeld dat,

  • Dat niet iedere meubelstoffeerder vakkundig genoeg is om beide klassieke / moderne meubel te stofferen.
  • Het stoffeer bedrag voor stoel of bank bekleden per stoffeerder enorm in prijs kan verschillen.
  • Een klassieke bank of stoel stoffering door de meer arbeid uren duurder is dan modern.

Vak meubelstoffeerder is nog steeds een schitterend beroep.

Sinds vele jaren worden in de meeste gevallen alle stoelen en banken deels altijd nog op ambachtelijke wijze gestoffeerd. het vak meubelstoffeerder is nog steeds een schitterend beroep wat helaas steeds minder voorkomt, en erbij is niet ieder stoffeerder een vakman.  Bij het herstofferen of stofferen van meubels denken vele mensen dit is te kostbaar? Maar in vele gevallen zijn dit niet de juiste gedachten!

Die zijn ontstaan door het bekijken van het zeer intensieve arbeidsproces als die stof bevestiging nietjes die handmatig verwijderd moeten worden, maar u  ”kijkt verbaast” en toch blijft herstofferen altijd 50/60% goedkoper dan een nieuwe klassieke /moderne aanschaf van de gelijkwaardige kwaliteit.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Modern of klassiek goed stoffeerwerk alleen voor allround meubelstoffeerders.

Onze ervaren meubelstoffeerders  Ronald van Maanen & Marco van Wessel zijn gespecialiseerd in beide stoffeer methode.

Ouderwets klassieke springveren plaatsen en verwerken met materiaal als  jute, kapok en paardenhaar is dus het verschil in werkwijze en kosten, met ‘n duidelijk verschil in de werkwijze en kosten t.o van een  moderne design bank met alleen schuim materialen in het herstofferen. Zeker zijn voor beide methodes jaren lange vaardigheden een eerste vereiste.

Een klassieke/ moderne design bank vakkundig stofferen op ambachtelijke wijze is ons handelsmerk, evenals eenvoudig stoffeerwerk zoals eetkamerstoelen of nieuwe bank- stoel hoezen.

Kosten vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop

De meeste klanten laten daarom hun tijdloze design meubels nog steeds (Pas Op) door vakkundig stoffeerder hun meubels opnieuw stofferen. U kunt hierbij denken aan merken zoals Artifort, Leolux, Harvink, of Gispen. Maar ook klassieke, zelfs antieke meubels worden door onze ervaren meubelstoffeerders op de juiste manier handmatig gestoffeerd. Bijvoorbeeld Biedermeier stoelen.

Wij verwerken Meubelstoffen van alle bekende merken.    

Wilt u meer informatie over Antieke stoel stofferen. U bent altijd welkom voor een vakkundig advies  in  onze showroom in Didam en maak kennis met de prachtige meubelstoffen en leer  van alle bekende merken als De Ploeg , kvadrat, Reynaldo,  Gabriel,  enz. Wilt u meubelen uit de twintiger of zestiger jaren of juist hedendaags laten meubelstoffering in  Al soorten meubels modern of klassiek  zijn bij ons  in goede handen, Vraag direct ook voor u een scherpe offerte.

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact Ronald van Maanen

Wij verzorgen stofferingen haal en brengen door geheel Nederland.