Leolux meubelen vakkundig stofferen

 Leolux meubelen vakkundig stofferen bekleden renoveren

Leolux meubelen vakkundig stofferen bekleden renoveren

Natuurlijk uw Leolux meubelen vakkundig stofferen, waarom?

Leolux meubelen vakkundig stofferen Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw bank een interessante optie. Door uw Leolux meubelen vakkundig stofferen  en te voorzien van nieuwe kussenhoezen krijgen uw kussens met binnen kern een compleet nieuwe uitstraling.  Het door opnieuw het  Leolux meubelen vakkundig stofferen of uw kussens is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend. Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien? Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Didam een ideale keus.

Opknappen of reparatie van Leolux meubels hebben we veel ervaring.

Modellen van vrijwel alle  bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Kosten herstofferen vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.d.n vooraf  het opnieuw stofferen zijn vernieuwd en dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger. 

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs telf 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Het komt vaak voor dat uw bank of fauteuil nog geweldig zit  maar dat de kussens versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door met deze kussens langs te gaan bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld.

Een overzicht van andere producten die wij stofferen:

Nieuwe kussens kopen is vaak duurder dan ze opnieuw te laten stofferen. Daarom is het handig dat er zo iets bestaat als het herstofferen van uw bestaande meubels.        En als dat ook nog eens vakkundig en vlug kan zoals bij Ronald van Maanen, dan heeft u nog meer redenen om eens de mogelijkheden hiervan te bekijken.

U kunt dan ook contact opnemen met ons en een afspraak maken of ons bellen op: 026 311 93 08. Vraag offerte