Loungekussens opmaat herstofferen

Loungekussens opmaat herstofferen

Loungekussens opmaat herstofferen is naast banken stofferen een van onze dagelijkse stofferingen,Ook voor u graag!

Loungekussens opmaat herstofferen

Loungekussens opmaat herstofferen waarom niet?

Loungekussens opmaat herstofferen dat kan! Waarom niet als u dat wilt?  Zijn uw Loungekussens aan een nieuwe bekleding toe? bij Ronald van Maanen is dit de beste oplossing , laat u daar dan meeslepen in allerlei mogelijkheden, kleuren, stoffen en stijlen. Wat zal uw keuze dan zijn? Een velours  stof die heerlijk zacht, behaaglijk en toch sterk is. Of wordt het toch een prachtige dessin stof met grote bloemen, blokken of stippen. Misschien wordt het wel de stoere, stijlvolle uitstraling van leer?

Laat u kussens door ons op maat snijden en stofferen.

Dit is door onze vakmensen de beste oplossing, dat is een typisch voorbeeld van een stukje vakwerk. De benodigde snij machines en materialen hebben we altijd in huis voor het op maat snijden van u kussens, met onze kennis en ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Maatwerk stofferen eist kennis en ervaring.

De stoffeerders van ons, zijn specialist in vakkundig stofferen ook in uw regio dat heeft enorm veel voordelen in huis. U krijgt van ons de garantie voor een snelle service, perfecte afwerking en een redelijke prijs, met 100% 3j CBM garantie,zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw bank,loungekussens,of stoel.  

Voordelen van uw Loungekussens vakkundig stofferen 

  • Naar eigen smaak
  • Prima afwerking
  • Goede nazorg
  • Weer jarenlang plezier van uw banken.

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact  Ronald van Maanen

Wij verzorgen stofferingen haal en brengen door geheel Nederland.