MAATWERK IN BANK EN STOELHOEZEN

maatwerk in bank en stoelhoezen Leolux bank Antonia

maatwerk in bank en stoelhoezen Leolux bank Antonia

Maatwerk in bank en stoelhoezen is de oplossing en interessante optie! Waarom? U bent uitgekeken op het patroon of de stof is niet versleten maar vaal!

Door uw kussens te voorzien van maatwerk in bank en stoelhoezen  krijgen uw kussens een compleet nieuwe uitstraling. De hoezen in uw caravan of boot geven uw caravan of boot ook gelijk een hele nieuwe sfeer. Het opnieuw laten stofferen van uw kussens is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend. Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien?

Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Duiven thans Westervoort een ideale keus. Ook voor het opknappen van meubels. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz,

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Maatwerk in bank en stoelhoezen caravan of boot.

Het komt vaak voor dat uw caravan, camper of boot nog geweldig werkt, maar dat de kussens versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door met deze kussens langs te gaan bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld. Wij voorzien uw zitkussens van nieuwe kussenhoezen.

Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde camper, caravan of tent. Mocht u echter liever een nieuwe uitstraling geven aan uw bestaande vakantie onderkomen, dan kiest u toch gewoon voor het gebruik van een ander materiaal. Een overzicht van andere producten die wij stofferen:

Voor meer info?laat het ons weten via een mail met foto,wij reageren snel.

Contact Nieuwe kussens kopen is vaak duurder dan ze opnieuw te laten stofferen. Daarom is het handig dat er zo iets bestaat als het herstofferen van uw bestaande meubels.   En als dat ook nog eens vakkundig en vlug kan zoals bij Ronald van Maanen, dan heeft u nog meer redenen om eens de mogelijkheden hiervan te bekijken.

U kunt dan ook contact opnemen met ons en een afspraak maken of ons bellen op: 026 311 93 08. Vraag offerte

Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND maar natuurlijk ook veel klanten in de omgeving

|