Meubelhoezen voor iedere bank

bankhoezen voor iedere bank

Ook voor deze Gelderland bank 6111
maken wij vakkundige hoezen

Nieuwe meubelhoezen i.d.a. met originele hoezen strips voor uw bank of caravan geven een prettig tweede leven.

Wanneer uw kussens er vaal uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw meubelhoezen i.d.a. met originele hoezen strips is herstofferen een interessante optie. Door uw meubelhoezen voor iedere bank te voorzien van nieuwe bekleding krijgen uw kussens een compleet nieuwe uitstraling. De meubelhoezen in uw caravan of boot geven uw caravan of boot ook gelijk een hele nieuwe sfeer. Het opnieuw laten stofferen met meubelhoezen is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend.

Tijdelijke extra winter korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien? Dan is Ronald van Maanen & Marco van Wessel meubelstoffeerders uit Didam een ideale keus. Ook voor het opknappen van alle zitmeubels.   Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Dan nog even een prijs indicatie.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs U hoort spoedig van ons.

Nieuwe hoezen op maat gemaakt ook voor uw camper boot of caravan. 

Het komt vaak voor dat uw caravan, camper of boot nog geweldig werkt, maar dat de kussens versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen.Door met deze kussens langs te gaan bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld. Wij voorzien uw meubels van nieuwe meubelhoezen. Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde camper, caravan of tent.   Mocht u echter liever een nieuwe uitstraling geven aan uw bestaande vakantieonderkomen, dan kiest u toch gewoon voor het gebruik van een ander materiaal.

Een overzicht van andere producten die wij stofferen:

Nieuwe kussens kopen is vaak duurder dan ze opnieuw te laten stofferen.

Contact  Daarom is het handig dat er zo iets bestaat als het herstofferen van uw bestaande meubels. En als dat ook nog eens vakkundig en vlug met   gratis Marco’s advies  kan zoals bij Ronald van Maanen, dan heeft u nog meer redenen om eens de mogelijkheden hiervan te bekijken.  U kunt dan ook contact opnemen met ons en een afspraak maken of ons bellen op: 026 311 93 08. Of vraag direct een scherpe offerte  Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND maar natuurlijk ook veel klanten in de omgeving vrijblijvende prijs?