Meubels herstofferen in Hulshof of Ohmann leder

 

Meubels herstofferen in Hulshof of Ohmann leder

Meubels herstofferen in Hulshof of Ohmann leder

Meubels herstofferen in Hulshof of Ohmann leder

Meubels herstofferen in Hulshof of Ohmann leder waarom! Leer is sterk en duurzaam, leer is makkelijk in onderhoud en gaat langer mee. leer is kleur vast, Bestand voor mensen met allergie voor huisdier en kinderen. Nu uw geliefde design bank/stoel aan vervanging toe is. Kunnen we ons voorstellen dat deze oude design bank toch nog heel erg lekker zit. Wilt laten herstofferen met een keuze uit kwaliteit leer van Ohmann of Hulshof(tegenwoordig Van Leeuwen)

Het is toch jammer nieuwe meubelen te moeten kopen terwijl herstofferen ook nog eens 50% voordeliger is dan een nieuwe aankoop. En een nieuwe  bank moet dan eerst weer ingezeten worden voor weer een lekker eigen zitcomfort. Niet doen dus, we kunnen u versleten designbank met leer Hulshof of Ohmann van herstofferen leer v/a € 1200.. afhankelijk van conditie, model, niet duur toch? 

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Ter info de verschillen leer en stof.

Natuurlijk heeft elke soort bekleding zijn eigen kenmerken en daarmee ook verschillende voor- en nadelen. Het bekendste voordeel van leer is dat het mits het goed onderhouden wordt heel lang meegaat. Dit komt omdat leer Ohmann  van nature een sterk materiaal is. Bij stof De Ploeg   Kvadrat   Romo   Keymer hangt het heel erg af van het soort stof, doordat stof gemaakt is van geweven vezels is dit vaak kwetsbaarder dan leer. Maar een groot voordeel van stof is dat het zacht en warm aanvoelt. Leer voelt vaak wat gladder aan en warmt zich pas op naarmate je erop zit. Bij deze zetten we de belangrijkste voor- en nadelen voor je op een rijtje:

Leer voordeel

 • Lange levens duur
 • Beter bestand allergieën
 • Makkelijker schoon houden

Stof voordeel

 • Ruime stof keuze
 • Grotere prijs keuze
 • Warmer gevoel zit comfort
 • Goedkoper dan leer

Jarenlange ervaring in vakkundig stofferen van design meubels in stof/leer.

Bij alle merken designbank bekleden  heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen in stof of leer, van bijv. De Ploeg, Kvadrat, Romo, enz. maar niet alleen kunnen we uw kwaliteit  meubels herstellen en nieuw bekleden dankzij de moderne werktuigen waar we bij Ronald van Maanen & Marco van Wessel over beschikken. Door uw geliefde zetel te voorzien van een totaal  andere stof /leer of ander materiaal heeft u zelfs de mogelijkheid een geheel andere uitstraling te geven aan uw zitmeubel, zonder te hoeven inboeten op zitcomfort. Natuurlijk doen wij dit snel en vakkundig. Dat zijn slechts enkele van onze speerpunten bij herstofferen:

 • Goedkoper dan nieuw kopen
 • Professioneel en nauwkeurig gestoffeerd
 • Grote variatie in materialen en stoffen/leer
 • Zowel tips, advies als ook service

Behoud zitcomfort van uw bestaande meubels

Uw heerlijk zittende bank vraagt om een nieuwe stoffering. Overtuigd geraakt? Tel 026-3119308 Vraag direct  niet te dure prijs