Meubels stofferen kosten het belangrijkste Nee Toch!

Ronald van Maanen ook voor uw stoffering

Meubels stofferen kosten het belangrijkste Nee Toch!

Meubels stofferen kosten het belangrijkste Nee Toch!

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een mooi meubelstuk erft van bijvoorbeeld je grootouders. En het zou heel goed kunnen dat het meubelstuk niet past in je interieur. Of dat je echt geen afstand kunt doen van je geliefde meubels, omdat je er ondertussen heel erg gehecht aan bent geraakt. Maar je schaamt je stiekem wel voor de versleten uitstraling van je bank. Kijk, bij zulke problemen zijn er voortaan heel gemakkelijke en veilige oplossingen.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Wij zijn echter niet alleen zeer ervaren in  meubels opnieuw stofferen , zelfs uw versleten ingezakte kussens kunt u aan ons toevertrouwen. En natuurlijk opnieuw  stofferen wij uw banken, fauteuils en stoelen. 

Kosten vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop. Maar wat is nu echt belangrijk! Kwaliteit of Prijs?

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair,> Maar wat is nu echt belangrijk!  Dat is toch zeker de kwaliteit van de stoffering, natuurlijk  zult u direct zeggen de prijs dan! Zeker ik begrijp het, dan maar voor beide kwaliteit en goede prijs wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308. Ons e-mail adres   contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons.

Professionele meubelreparatie, stoffering bij ons vanzelfsprekend.

Dankzij onze beschikking over de modernste werktuigen, kunnen wij uw meubels opknappen op een vakkundige en hoogstaande wijze. Dat vinden wij vanzelfsprekend, want alleen op die manier kunt u weer jaren blijven genieten van uw meubels.

En dat uit zich in een voordelig garantiebeleid. Ronald van Maanen staat namelijk garant voor de kwaliteit ven het geleverde werk. Dat geldt voor de meubels die wij herstofferen. De  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz  Kijk op aanbiedingen

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Al 15 jaar ervaring
  • Werken vanuit een modern geoutilleerde bedrijfpand
  • Uitstekende referenties in zowel de zakelijke als particuliere markt
  • Verrichten stoffeer werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven
  • Caravankussens
  • Boot kussens

Blijf genieten van uw vertrouwde meubelstukken. Ontdek het gemak en informeer naar de mogelijkheden voor u. Neem gerust contact op of.

bel ons direct op: 026 311 93 08. Of vraag direct een scherpe offerte