Meubels stofferen met kwaliteit in restylen

Bank herstofferen een vakkundig prijs precisiewerk

Meubels stofferen met kwaliteit in restylen

Meubels stofferen met kwaliteit in restylen 

Meubels herstofferen +precisie prijs stoffeerwerk met de kennis en ervaring van een goede meubelstoffeerder kan uw design meubel weer voor jaren tot leven komen. Maar dan is het wel belangrijk precisiewerk dat een vakkundige stoffeerder voor de juiste informatie over het binnen werk u wil begeleiden tijdens het gehele traject, bijv. de juiste kwaliteit zit/rug kussens, zorgvuldige keuze i.v.m dagelijks gebruik bekleding stof of leer keuze.

Voor precisie prijs stoffeerwerk is mogelijk na het verwijderen van de oude stof of meubelleer kan worden bepaald met welke materialen de stoel of bank weer helemaal opgebouwd met polyether, koudschuim,  dracon, of dons om een zo goed mogelijk zit comfort te realiseren.

Ook berekenen ook voor u budget een scherpe prijs voor kwaliteit in restylen

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.m. vooraf  het opnieuw stofferen zijn vernieuwd en dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuwe bank, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Wat zijn de mogelijkheden voor vakkundig precisiewerk.

Maar het is niet zo dat een stoffeerder alle originele mallen van de vele fabrikanten in zijn bezit heeft, en dus zal hij van de oude bekleding zijn mallen moeten maken, maar dat is natuurlijk geen enkel probleem.

Goed stikwerk bekleding heel belangrijk voor perfecte stoffering

Dan volgt vaak het vele stikwerk wat veel al wordt onder schat het lijkt zo eenvoudig modern stofferen zo ook Klassiek meubelstofferen maar beide hebben veel ervaring nodig dus! Vakwerk, een hoes, delen, worden weer origineel gestikt, zodat elk stiknaadje weer op dezelfde plaats komt zoals de ontwerper met zijn idee het model in een eerder stadium met een vakkundige stoffering heeft uitgewerkt.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen & Marco van Wessel  Evenals onze garantie.

Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contact pagina.

Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Altijd bent u welkom om een kijken te nemen in het atelier van Ronald van Maanen &Marco van Wessel meubelstoffeerders, of een vrijblijvend advies?