Meubelstoffeerder Arnhem

TANGO leolux stofferen

Ronald van Maanen Voor een vakkundige stoffering van alle merken ook in de regio Utrecht

Meubelstoffeerder Arnhem- Ronald van Maanen: ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de regio Utrecht.

Meubelstoffeerder Arnhem-Ronald van Maanen   stoffeert ook in de regio Utrecht op professionele wijze uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Meubelstoffeerder Arnhem-Ronald van Maanen stoffeerders  zijn sinds 1994 een begrip in Arnhem, Duiven en omgeving op gebied van herstofferen en bekleden van al uw geliefde zitmeubelen.    

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Voor  particulieren  herstofferen en renoveren wij diverse soorten zitmeubelen, boot-, caravan- en lounge bankkussens of uw bed-achterwand.

Voor de  zakelijke sector is  Meubelstoffeerder Arnhem-Ronald van Maanen  een begrip op het gebied van stofferen en her bekleden van al uw kantoor- en  horecameubilair
Herstofferen een aantrekkelijk alternatief waarom? goed voor uw portemonnee, en het milieu. wanneer u zich afvraagt of het herstofferen bij Meubelstoffeerder Arnhem-Ronald van Maanen regio Utrecht  een aantrekkelijk alternatief is voor het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Het van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie, zowel voor particulieren  als voor de zakelijke markt.

Kosten vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Onze showroom met veel bekende stof/leer merken.

Wanneer u de stoffering wilt bekijken, kunt u bij  Meubelstoffeerder Arnhem-Ronald van Maanen  stoffeerders  een bezoek brengen aan de  showroom. Daar vind u een uitgebreide stalencollectie.  Meubelstoffeerder Arnhem-Ronald van Maanen  werkt ook in de  regio Utrecht met kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als de ploeg  Gabriel, Romo, Chivasso en Ohmann.

Wij hebben ervaring met het herstofferen van meubilair van bekende merken, zoals onder meer Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio..

Contactgegevens

Stoffeerder Arnhem – Ronald van Maanen Meubelstoffeerders verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam.

  Openingstijden: Maandag tot vrijd van 10.00 tot 17.00 .

, vraag een scherpe offerte ook voor uw meubels. of bel  026-3119308