Meubelstofferen is een vak.

Meubelstofferen is een vak.

Meubelsstofferen is een vak

Meubelstofferen is een vak.

Een heerlijke bank in goede staat, maar u bent uitgekeken op de bekleding? Een set antieke eetstoelen waarvan alleen het frame nog in orde is? Een goede meubelstofferen is een vak biedt uitkomst.

ONZE FAVOIETEN MEUBELS LIEFS HET HELE LEVEN MEE. MAAR HELAAS SLIJTAGE

Slijtage is spijtig genoeg onomkoopbaar. Dat je dan niet per se een nieuwe bank, fauteuil of stoel hoeft te kopen is te danken aan het bestaan van  meubelstofferen  En daar zijn we bij Ronald van Maanen  meubelstofferen uiterst bekwaam in.

Niet voor niets zijn we al ruim 15 jaar bekend in de hele omgeving van Arnhem  meubelstofferen is een vak en  is  onze vakmanschap en afwerking. Laat uw versleten  stoel vakkundig stofferen . Prijs uzelf vervolgens rijk met de kennis dat u met het bekleden van uw stoel vooral veel geld bespaart.

NIEUWE MEUBELS KOSTEN NAMELIJK EEN STUK MEER DAN DAT U UW OUDE MEUBELS LAAT OPKNAPPEN.

Daarnaast weet u gewoon zeker dat u lekker blijft zitten op een stoel die u gewend was. Zelfs voor  kussen hoezen  kunt u bij Ronald van Maanen terecht. Meubelstoffering  van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz,

MEUBELSTOFFEREN IS EEN VAK UW STOELEN? =  PRIJS u ZELF RIJK MET BLIJVEND ZIT GEMAK

Geniet u ook zo van een goede stoel? Geniet u op zich nog wel van het zit gemak van uw stoel, maar ergert u zich wel aan de slijtage op de stoelen? Door een goede prijs te betalen voor uw stoel bekleden bent u ten eerste geen dief van uw eigen portemonnee, en daarnaast niet van het milieu. Door uw bestaande producten her te gebruiken gaan uw stoelen niet alleen langer mee, maar geeft u uw stoelen ook een extra kans. Bij Ronald van Maanen  meubelstoffering bent u zelfs voor meer dan alleen voor een goede prijs uw stoel bekleed aan het juiste adres:

WEG MET SLIJTAGE Niet langer hoeft u op uw versleten stoelen te zitten of zelfs deze stoelen de deur uit te doen. Uw stoelen  kunt u door meubelstoffering  zelfs een compleet nieuw ogende stoel terug in huis halen. Dit dankzij onze grote keus aan verschillende materialen en stoffen. Stelt u zich dan snel op de hoogte van de mogelijkheden door contact met ons op te nemen of te bellen met: 026 311 93 08. Of vraag direct een scherpe offerte ook voor u. Wij werken vanuitDidam, maar bedienen ALLE  PLAATSEN IN NEDERLAND

|