Meubelstoffering Duiven Ronald van Maanen

TANGO leolux stofferen

Meubelstoffering Duiven sinds 1994 Westervoort Ronald van Maanen Voor het vakkundige stofferen van alle merken 

Meubelstoffering Duiven nu Didam Ronald van Maanen: voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Meubelstoffeerder Duiven Ronald van Maanen.  stoffeert op professionele wijze uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Meubelstoffeerder Duiven thans Didam Ronald van Maanen  is sinds 1994 een begrip in Arnhem, en omgeving op gebied van herstofferen en bekleden van al uw geliefde zitmeubelen.  

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Voor  particulieren  herstofferen en renoveren wij diverse soorten zitmeubelen, boot-, caravan- en lounge bankkussens of uw bed-achterwand.

Voor de  zakelijke sector is  Meubelstoffeerder Duiven Ronald van Maanen.  een begrip op het gebied van stofferen en herbekleden van al uw kantoor- en  horecameubilair
Ons stoffeerbedrijf verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.

Meubelstoffering Duiven nu verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. een aantrekkelijk alternatief waarom? goed voor uw portemonnee, en het milieu.

Wanneer u zich afvraagt of het herstofferen bij meubelstoffering Duiven Ronald van Maanen ook in regio Doorwerth  een aantrekkelijk alternatief is voor het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Het opnieuw stofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie, zowel voor particulieren  als voor de zakelijke markt .

U kunt ervan uitgaan dat de kosten ca. 40 tot 60% bedragen , vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair. En het resultaat doet beslist niet onder voor nieuw! Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze 100% garantie. Gratis offerte  bel  026-3119308

Onze showroom

Wanneer u de stoffering wilt bekijken, kunt u bij  Meubelstoffering  Duiven Ronald van Maanen Meubelstoffeerders nu verhuist naar Didam een bezoek brengen aan de  showroom. Daar vind u een uitgebreide stalencollectie.  Stoffeerder Didam Ronald van Maanen Meubelstoffeerders werkt ook in de  regio Oosterbeek en Arnhem  met kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als de ploeg  Gabriel, Romo, Chivasso en Ohmann                                                                                                                                                                                   
Wij hebben ervaring met het herstofferen van meubilair van bekende merken, zoals onder meer Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio.

Contactgegevens

Meubelstoffeerder  Ronald van Maanen Meubelstoffeerders verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam.

  Openingstijden: Maandag gesloten din tot vrij van 10.00 tot 17.00 en zaterdags op afspraak,

vraag een scherpe offerte ook voor uw meubels. of bel  026-3119308