Moderne bank in stof/leder stofferen perfecte prijs

Moderne bank in stof/leder stofferen perfecte prijs

Moderne bank in stof/leder stofferen perfecte prijs

Moderne bank in stof/leder stofferen perfecte prijs een mooie kwaliteit bank waar u erg aan gehecht bent maar niet past in je interieur en de stof zijn langste tijd heeft gehad? Dan hier ons  advies bank niet af danken. U kunt deze namelijk budgetvriendelijk door ons opnieuw laten stofferen. Ons bedrijf is al vele tientallen jaren gespecialiseerd in het opnieuw stofferen van moderne banken en stoelen. Zo kunt u uw geliefde bank met veel zitcomfort waar u graag op zit, nog vele jaren blijven gebruiken.

Budgetvriendelijk door Ronald van Maanen opnieuw laten stofferen

Een moderne bank perfect stofferen is nou net waar we erg bekwaam in zijn. We zijn niet voor niets al jarenlang een begrip in Westervoort en omgeving. Meubels restaureren zit in ons bloed en niet voor niets hebben we al vele tevreden klanten kunnen helpen. Zodoende hebben we een grote groep klanten opgebouwd in zowel de particuliere als ook zakelijke sector. We zijn echter niet alleen zeer ervaren in meubels opnieuw stofferen , zelfs uw versleten kussens kunt u aan ons toevertrouwen. En natuurlijk opnieuw  stofferen wij uw moderne banken, fauteuils en moderne stoelen voor prijzen 40/50% goedkoper dan nieuw.

Professionele meubelreparatie tijdens de stoffering bij ons vanzelfsprekend.

Dankzij onze beschikking over de modernste werktuigen, kunnen wij uw meubels opknappen op een vakkundige en hoogstaande wijze. Dat vinden wij vanzelfsprekend, want alleen op die manier kunt u weer jaren blijven genieten van uw meubels. En dat uit zich in een voordelig garantiebeleid. Ronald van Maanen staat namelijk garant voor de kwaliteit ven het geleverde werk. Dat geldt  voor de meubels die wij herstofferen in stof/leder. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz  Kijk op aanbiedingen

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Al 15 jaar ervaring
  • Werken vanuit een modern geoutilleerde bedrijfpand
  • Uitstekende referenties in zowel de zakelijke als particuliere markt
  • Verrichten stoffeer werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven
  • Caravankussens
  • Bootkussens

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Blijf met herstofferen genieten van uw vertrouwde meubelstukken!

Helaas zijn meubelstukken vaak onderhevig aan slijtage, wat zich vaak uit in een vale uitstraling. Toch maakt herstofferen het mogelijk om het leven van uw favoriete zitmeubels te verlengen. Ontdek het gemak en informeer naar de mogelijkheden voor u. Neem gerust contact op of bel ons direct op: 026 311 93 08. Of vraag direct een scherpe offerte

|