Moderne stoel stofferen regio Utrecht

Moderne stoel stofferen regio Utrecht

Moderne stoel stofferen regio Utrecht voor het bekleden van bijv. stoel Artifort Shark

 

Moderne stoel stofferen regio Utrecht

Moderne stoel stofferen regio Utrecht Onze favoriete meubels gingen het liefst het hele leven mee. Helaas slijten ook die bij veelvuldig gebruik. Slijtage is spijtig genoeg onomkoopbaar. Dat je dan niet per se een nieuwe bank, fauteuil of stoel hoeft te kopen is te danken aan het bestaan van moderne stoel stofferen regio Utrecht.

En daar zijn we bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders uiterst bekwaam in. Niet voor niets zijn we al ruim 15 jaar bekend in de hele omgeving van Arnhem om onze vakmanschap en afwerking. Laat uw versleten en vale stoel bekleden. Prijs uzelf vervolgens rijk met de kennis dat u met het bekleden van uw stoel vooral veel geld bespaart. Gratis offerte  bel  026-3119308

Marco u vakkundig advies

Leerrenovatie, voor een

MODERNE OF KLASSIEKE STOEL STOFFEREN.

Een moderne stoel stofferen een klassieke Baan stoel stofferen? Geen probleem, door onze ervaring in herstofferen zijn deze na onze vakkundige stoffering weer als nieuw, wij herstofferen vrijwel alle bekende merken, bijv Gelderland, Leolux of Artifort? Evenals de bekende klassieke merken als bijv. Baan, Hofsteden, Koekoek,   stofferen wij deze met alle zorg en onze vakman schap zodat u hier weer kunnen rekenen op weer een langdurig tweede leven.

Bent u op zoek naar een goede vakkundige stoffeerderij in u regio?

Bij een opdracht verzorgen wij het halen en brengen in de door u aan gegeven plaats. Wilt u meer info? Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Showroom stoffeerderij.

Het stofferen van kwaliteit meubels, hebben wij  een zeer ruime keus aan meubelstoffen en vol nerf leersoorten. Maar ook trendy kunstleer in allerlei kleuren en designs.

Een goede kwaliteit materiaal geeft levensduur aan een meubel, ook kunt u in onze showroom terecht voor een goed en vakkundig advies. of vraag direct een scherpe offerte. 

Of  bezoek onze showroom.

Nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam.  Openingstijden: Ma tot vrij van 10.00 tot 17.00 en (zaterdags alleen op afspraak.tel 026-3119308)

 Ook is bij ons 3 jaar CBM garantie zeker van toepassing

Ons stoffeerderij verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land