NIEUWE BANKHOEZEN MAKEN

NIEUWE BANKHOEZEN MAKEN

NIEUWE BANKHOEZEN MAKEN

Nieuwe bankhoezen maken en uw bank kan weer jaren mee.

Nieuwe bankhoezen maken voor uw zitbank, loungebank, eetkamer stoel, caravan of boot geven deze herstofferingen direct een nieuwe sfeer. Nieuwe bankhoezen  laten maken zijn milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend. Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien?

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Didam een ideale keus. Ook voor het opknappen van meubels. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Dan nog even een prijs indicatie.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons.

Stofferen nieuwe bankhoezen caravan boot of camper.

Het komt vaak voor dat uw caravan, camper of boot nog geweldig werkt, maar dat de kussens versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door met deze kussens langs te gaan bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld.

Wij voorzien door nieuwe bankhoezen te laten maken, uw merkmeubelen weer van een nieuwe uitstraling.  Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde camper, caravan of tent. Mocht u echter liever een nieuwe uitstraling geven aan uw bestaande vakantie onderkomen, dan kiest u toch gewoon voor het gebruik van een ander materiaal.

Een overzicht van andere producten die wij stofferen:

Nieuwe bankhoezen te laten maken is vaak goedkoper dan als nieuwe kopen. Daarom is het handig dat er zo iets bestaat als het herstofferen van uw bestaande meubels. En als dat ook nog eens vakkundig en vlug kan zoals bij Ronald van Maanen, dan heeft u nog meer redenen om eens de mogelijkheden hiervan te bekijken.

    • U kunt dan ook contact opnemen met ons en een afspraak maken of ons bellen op: 026 311 93 08. Vraag direct en scherpe offerte.

Wij werken vanuit Didam, verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. maar bedienen ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND