NIEUWE BANKHOEZEN OP UW OUDE BANK!

GELDERLAND BANKHOEZEN Type 4800

Gelderland 4800 met bankhoes bekleden

Natuurlijk hoeven uw bankhoezen niet versleten te zijn om ze te laten stofferen.

Ook wanneer uw bankhoezen er vaal uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw bankhoezen is herstofferen een interessante optie. Door uw kussens te voorzien van nieuwe bankhoezen krijgen uw bankhoezen een compleet nieuwe uitstraling. De kussens in uw caravan of boot geven uw caravan of boot ook gelijk een hele nieuwe sfeer. Het opnieuw laten stofferen van uw bankhoezen is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend.

Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien?

Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Duiven een ideale keus. Ook voor het opknappen van meubels. Alle modellen van de  bekenmerken  worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

 Stofferen van bankhoezen, caravan, boot, of camper goed voor het millieu.

Het komt vaak voor dat uw caravan, camper of boot nog geweldig werkt, maar dat de bankhoezen versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door met deze kussens langs te gaan bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld. Wij voorzien uw zitkussens van nieuwe bankhoezen.

Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde camper, caravan of tent. Mocht u echter liever een nieuwe uitstraling geven aan uw bestaande vakantie onderkomen, dan kiest u toch gewoon voor het gebruik van een ander materiaal. Een overzicht van andere producten die wij stofferen:

Contact Nieuwe bank kopen is vaak duurder dan ze opnieuw te laten stofferen. Daarom is het handig dat er zo iets bestaat als het herstofferen van uw bestaande meubels. En als dat ook nog eens vakkundig en vlug kan zoals bij Ronald van Maanen, dan heeft u nog meer redenen om eens de mogelijkheden hiervan te bekijken. U kunt dan ook contact opnemen met ons en een afspraak maken of ons bellen op: 026 311 93 08. Of vraag direct een scherpe offerte.

Wij werken vanuit verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. , maar bedienen ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND maar natuurlijk ook veel klanten in de omgeving.

|