Ook Minotti Hamilton ingezakte kussens laten herstellen.

Ingezakte Montti kussens herstellenOok Minotti Hamilton ingezakte kussens laten herstellen.

Ook Minotti Hamilton ingezakte kussens laten herstellen. wanneer uw kussens zijn ingezakt is herstel mogelijk dus een interessante optie. Door uw Minotti inzakte kussens te laten herstellen en indien nodig te laten voorzien van nieuwe kussenhoezen krijgen uw kussens een compleet nieuwe uitstraling. Deze bewerkingen van kussens vullen en in dien nodig direct laten stoffen  is zelfs milieu vriendelijk en zeer kosten besparend.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw Minotti bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien? Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Didam een ideale keus. Ook voor het opknappen van meubels.  Oude 10-15 j banken perfect voor 10j herstofferen  Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz,

MEUBELS STOFFEREN MET 3 JAAR  CBM GARANTIE ALTIJD DOEN, ZEKER 40/50% GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE AANKOOP.

Het opnieuw vullen van ingezakte kussens v/a €85. stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Naast u design Minotti meubelen bank of stoel, komt het ook vaak voor dat van uw caravan, camper of boot nog geweldig werkt, maar de kussens versleten zijn dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door Minotti of andere meubelkussens te laten repareren door Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld. Wij voorzien uw zitkussens van nieuwe kussenhoezen en zo nodig van een nieuwe kern. Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde meubelen.

Altijd prettig een goede stof-leer keuze vooraf u her stoffering te kunnen maken.

Er is een keuze uit de 665 stoffen en leer soorten. Hier uit kunt u kiezen uit talloze verschillende stoffen en verschillen kleuren. Daarmee laten we zien hoe veelzijdig we zijn en wat we allemaal met uw meubels kunnen doen. Tel 026-3119308

Een keuze uit stof of leer zal ook voor u niet moeilijk zijn gezien onze ruime sortering van alle bekende merken

Kijk hiervoor online bij bijvoorbeeld,  De Ploeg   Kvadrat   Romo   Keymer    voor leer   Ohmann 

Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

AANBIEDING MEUBELS STOFFEREN SLIM IDEE

DESIGN STOEL VERSLETEN    DESIGN MEUBEL HERSTOFFEREN   FAUTEUIL STOFFEREN BESTE PRIJS