Oude stoel vakkundig stofferen

Montis windy in leer gestoffeerd

Montis windy
in leer gestoffeerd

Oude stoel vakkundig stofferen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een mooi meubelstuk erft van bijvoorbeeld je grootouders. En het zou heel goed kunnen dat het meubelstuk niet past in je interieur. Of dat je echt geen afstand kunt doen van je geliefde meubels, omdat je er ondertussen heel erg gehecht aan bent geraakt. Maar je schaamt je stiekem wel voor de versleten uitstraling van je bank. Kijk, bij zulke problemen zijn er voortaan heel gemakkelijke en veilige oplossingen.

 Oude stoel vakkundig stofferen  is nou net waar Ronald van Maanen meubelstoffeerders erg bekwaam in is. Wij zijn niet voor niets al jarenlang een begrip in Didam Duiven en omgeving. Meubels restaureren zit in ons bloed en niet voor niets hebben we al vele tevreden klanten kunnen helpen. Zodoende hebben we een grote groep klanten opgebouwd in zowel de particuliere als ook zakelijke sector.

Wij zijn echter niet alleen zeer ervaren in het opknappen van uw oude stoel vakkundig stofferen , zelfs uw versleten kussens kunt u aan ons toevertrouwen. En natuurlijk stofferen wij uw banken, fauteuils en stoelen voor goede prijzen. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks  gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Montis, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Professionele moderne of klassieke stoel stoffering.

Dankzij onze beschikking over de modernste werktuigen, kunnen wij uw meubels opknappen, of uw oude stoel vakkundig stofferen  op een   hoogstaande wijze. Dat vinden wij vanzelfsprekend, want alleen op die manier kunt u weer jaren blijven genieten van uw stoelen. En dat uit zich in een voordelig garantiebeleid. Ronald van Maanen staat namelijk garant voor de kwaliteit ven het geleverde werk. Dat geldt niet alleen voor de meubels die wij herstofferen, maar ook voor de meubels uit onze eigen collectie. U hoort het goed, we hebben zelfs een eigen collectie zitmeubelen. Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Al 15 jaar ervaring
  • Werken vanuit een modern geoutilleerde bedrijfpand
  • Uitstekende referenties in zowel de zakelijke als particuliere markt
  • Verrichten stoffeer werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven

Blijf genieten van uw vertrouwde meubelstukken!

Het mooiste is natuurlijk dat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van die mooie bank bijvoorbeeld die ook zo goed past bij de rest van uw interieur. Helaas zijn meubelstukken vaak onderhevig aan slijtage, wat zich vaak uit in een vale uitstraling. Toch maakt herstofferen het mogelijk om het leven van uw favoriete zitmeubels te verlengen.

Ontdek het gemak en informeer naar de mogelijkheden voor u. Neem gerust contact op of bel ons direct op: 026 311 93 08. Of vraag direct een offerte voor een scherpe prijs  Wij werken vanuit Didam, verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. maar bedienen ook veel klanten in Nederland