Piet Boon meubels herstofferen.

Piet Boon meubels herstofferen.,ook na een langen tijd het stofferen waard

Piet Boon meubels herstofferen.,ook na een langen tijd het stofferen waard

 

Natuurlijk uw Piet Boon meubelen stofferen waarom?

 

Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw bank een interessante optie. Door uw Piet Boon meubels herstofferen en te voorzien van nieuwe kussenhoezen krijgen uw kussens een compleet nieuwe uitstraling.  Het opnieuw Piet Boon meubels herstofferen of uw kussens is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend. Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien? Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Westervoort  een ideale keus. Ook voor het opknappen van meubels. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Piet Boon meubels herstofferen alle modellen bijv. Belle, Bo-so- fa, enz…

Het komt vaak voor dat uw bank nog geweldig zit, maar dat de kussens versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door met deze kussens langs te gaan bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld. Wij voorzien uw zitkussens van nieuwe kussenhoezen. Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde  bank. Mocht u echter liever een nieuwe uitstraling geven aan uw bestaande meubelen, dan kiest u toch gewoon voor het gebruik van een ander materiaal.

Een overzicht van andere producten die wij stofferen:

    • fauteuils
    • kantoormeubilair
    • banken
    • meubelhoezen

Nieuwe kussens kopen is vaak duurder dan ze opnieuw te laten stofferen.

Daarom is het handig dat er zoiets bestaat als Piet Boon meubels herstofferen van uw bestaande meubels. En als dat ook nog eens vakkundig en vlug kan zoals bij Ronald van Maanen, dan heeft u nog meer redenen om eens de mogelijkheden hiervan te bekijken. U kunt dan ook contact opnemen met ons en een afspraak maken of ons bellen op: 026 311 93 08.  of vraag een offerte.

Wij werken vanuit DIDAM maar bedienen ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND

|