Plooivorming in bank of stoel van alle tijden?

Plooivorming in bank of stoel van alle tijden?

Plooivorming in bank of stoel van alle tijden?

Plooivorming in bank of stoel van alle tijden?

Na een stoffering en gebruik van een bank of stoel kan door verschillende oorzaken plooivorming ontstaan. Ja zult u denken waarom!.

Hier enkele punten.

(1) De gebruikte zitting vulling in de bank of stoel wordt in gebruik zacht.                                      (

2) De vulling bestaat bijv. uit half dons.                                                                                                                                                                                     

(3) Verzakken van de onder vering, waar door de stof of leer bekleding uit rekt.

Wanneer kan plooivorming ontstaan.

  • Zitting stof of leer in te grootte zitting of rug delen gestoffeerd.
  • Slechte, te zachte onder vering, geen spanning mogelijkheden.

Wanneer komt plooivorming het meeste voor?

Plooien in de stoffering onder andere door gebruik is op zich niet erg en ontstaan in vrijwel m.n.i  in alle moderne zachte vormen in gestoffeerde meubelen. In klassieke gestoffeerde meubelen komt dit bijna niet voor. Enkele plooivorming is dan ook geen klacht, omdat enige plooivorming in een moderne soft gestoffeerde bank bijna onoverkomelijk is.

Uiteraard mag deze voor stof -leer natuurlijk geen 10cm meer zijn, maar wat ruimte is altijd nodig om te veel spanning op de stiknaden te voor komen. In alle gevallen kan een stoffeerbedrijf dit betaalbaar goedkoop vakkundig oplossen.

Dan nog even een prijs indicatie.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons

Ook herstofferen kan een tevreden, goede oplossing zijn.

De oplossing om de bank te vernieuwen? Kan herstofferen van de huidige bank zijn! Zo is het lange zoeken naar een nieuwe geschikte bank die ook nog eens u gewenste en vaak aangepaste zitcomfort moet hebben niet nodig, uw in bezit zijnde bank wordt geheel naar u wens vernieuwd. Scheelt een grote investering vergeleken met nieuw meubilair aankoop is het 40 tot 60% prijs verschil en levert in principe hetzelfde op. Voordelig bank stofferen  met stof, leer van uw eigen keuze geeft u weer het prettige home gevoel in eigen interieur.vrijblijvende prijs?