Relax draai stoel Leolux in leer herstofferen.

Relax draai stoel Leolux in leer herstofferen.

Relax draai stoel Leolux hilco in leer herstofferen

Leer stofferen relax stoel

Leer stofferen relax stoel

Relax draai stoel Leolux in leer herstofferen.

Relax draai stoel Leolux in leer herstofferen. Uw Leolux relaxstoel in leer stofferen is bijna altijd mogelijk u prijs berekenen is dan ook afhankelijk van het te herstofferen model . Gaat het om welk Leolux een moderne stoel? Is het een slanke Leolux of ander bekend merk. Onze mensen houden steeds weer rekening met de basis van het model! Uw relaxstoel is bijvoorbeeld versleten.

Dan is uw Relaxstoel kosten opnieuw stofferen  een leuk alternatief voor zowel het behoud van uw heerlijk zittende Relaxstoel als ook voor het behoud van uw Relaxstoel stoffering kosten voor uw budget is dit  40/50 % goedkoper dan nieuw. Dankzij een nieuwe kleur leer geeft u uw stoel bank of bankstel namelijk een nieuw leven en heeft u zelfs nog de optie om een compleet ander patroon of materiaal te kiezen.

Relaxstoel opnieuw bekleden kies uit traditionele en moderne leder soorten

Voor het bekleden van uw stoel bank kunt u kiezen uit traditionele stoffen en moderne leder volgens de laatste trends. Traditionele leer/stoffen worden veelal gekozen bij de bekleding van klassieke banken, waar actuele stoffen worden gebruikt bij moderne, relaxstoelen. Kom langs in onze showroom en bekijk het grote assortiment stoffen en soorten leder. vrijblijvende offerte

Voor het gebruik is een functionele van  stof/leer belangrijk.

Als wij straks uw Relaxstoel opnieuw stofferen kiezen wij in overleg met u de beste en de meest functionele bekledingsstof. Heeft u een groot gezin of woont u alleen?.  Houdt u van zachte stoffen of toch liever wat ruwer? Bent u veel van huis of wordt de stoel, bank iedere dag intensief gebruikt? Vragen die zeker  van invloed zijn op uw uiteindelijke keuze. of toch liever wat ruwer? i Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zeker voor alle Leolux modellen.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

U kunt ons bellen op: 026-3119308. En ons e-mail adres vinden op de contactpagina.

|