Stoel bekleden regio Bemmel

Stoel bekleden regio Bemmel

Stoel bekleden regio Bemmel Ronald van Maanen het juiste adres, ook voor U

Stoel bekleden regio Bemmel

Stoel bekleden ook in regio Bemmel met een ruime keuze uit stof of leer? 

U wilt uw bank, fauteuil of Stoel bekleden ook in regio Bemmel U wilt graag de keus hebben uit een groot assortiment aan verschillende materialen. U kunt eigenlijk niet kiezen tussen leer of stof?  Wij kunnen u niet alleen adviseren welke materialen het beste bij u passen, maar u heeft bij ons ook nog eens een ruime keus. Naast uw Stoel bekleden regio Bemmel kunnen wij ook uw bestaande meubels renoveren.

Het maakt zelfs niet eens uit of het uw eigen meubels zijn of dat uw bedrijf toe is aan nieuwe zitbanken. We kunnen namelijk niet alleen de particuliere markt van dienst zijn, maar ook zakelijke klanten zijn van harte welkom bij ons. Ook voor de kussens van uw caravan of boot, kunt u bij ons terecht. Wij maken namelijk zelfs kussenhoezen 

Laat uw stoel professioneel  bekleden door vakmensen met jaren lange ervaring.

Zoals ook eerder vermeld is het renoveren van uw meubilair niet voorbehouden aan alleen  consumenten. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij al een goede naam opgebouwd in de zakelijke sector. Dus ook voor een nieuwe uitstraling van uw meubelen in uw theater, overheid, horeca, schouwburg, woonsector of interieurbouwers. Door de meubels te herstofferen geven we uw interieur als het ware een nieuwe uitstraling. Met de stoel bekleden  krijgt deze als  ware een nieuw leven. Maar hoeft u geen nieuwe meubels in huis te halen en die allemaal op elkaar af te stemmen. Een mooi overzicht van de zitmeubelen die bij ons professioneel kunnen worden geherstoffeerd zijn.

  • fauteuils,
  • kantoormeubilair,
  • banken
  • meubelhoezen en kussens

Vakkundig stoelen laten herbekleden in de regio Bemmel.

Ook Uw Stoel bekleden verzorgen wij van uit Westervoort met halen en brengen verzorgen wij stoffeer opdrachten in Nederland.   Contact      

Wij verwerken Meubelstoffen van alle bekende merken.

Overtuigd geraakt van onze service en kwaliteiten? Dan kunt u het beste eens langsgaan bij onze showroom. Wij lichten u dan graag in over de mogelijkheden die herstofferen voor uw meubelen kunnen hebben. U vind bij ons niet alleen een grote keus aan verschillende materialen, maar wij beschikken ook over een flinke meubelcollectie. Vraag ook voor u een vriendelijke Contact .

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact Ronald van Maanen

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                       

 

 

 

.