Stoel meubelstof reinigen

GELDERLAND MEUBELEN MET ZORG STOFFEREN

Gelderland faut t 5470

VOORKOMT EEN VROEGE  SLIJTAGE DOOR  OP TIJD UW STOEL MEUBELSTOF  REINIGEN. 

Stoel meubelstof reinigen, meubels moeten zoals ieder gebruiksvoorwerp altijd met een zachte stofzuigerborstel met enige regelmaat gereinigd worden. Vuil kan dan niet zich geleidelijk verspreiden.
Te lang wachten met schoonmaken is funest voor uw meubelstoffering. Voor stoel meubelstof reinigen klik onderhoud
Dit ter voorkomen van verkleuring van de meubelstoffering  Ook voor stoel meubelstof  reinigen  en moeilijk te verwijderen vlekken zoals koffie, thee, smeer, bloed, teer  kijk op onderhoud.

Ook kan het gebeuren dat het schoonmaken geen effect meer heeft en dan??  Stoelen laten bekleden.

Uw geliefde stoel stoffen reinigen niet de oplossing bied  eigenlijk aan vervanging toe. Nou ja, deze ziet er behoorlijk vaal uit. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat deze toch nog heel erg lekker zit. Dan is het toch jammer om een nieuwe fauteuil te moeten kopen. Deze moet dan eerst weer ingezeten worden voor dat die weer lekker zit. Daarbij komt ook nog eens dat een nieuw model al snel een hoop kost. Wat nou als er een oplossing bestond waardoor u niet alleen uw bestaande geliefde fauteuil kon behouden.

Maar dat u ook nog eens geld zou besparen! Opnieuw uw  stoel laten bekleden de uitkomst. 

Dit scheelt niet alleen al snel tot wel 40/50%  procent, u hoeft uw geliefde en uitstekend zittende zetel als het ware ook niet meer weg te gooien. Uw  stoel laten bekleden kunt u dan het beste doen bij dé meubelsstoffeerderij van : Ronald van Maanen. Wij stofferen regelmatig de modellen van o.a Leolux, Artifort, Harvink, Rolf Benz ,Montis  Gelderland en vele andere kijk onder portfolio

Authentiek herstellen of een nieuwe uitstraling 

Bij het  stoel laten bekleden  heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen. Niet alleen kunnen we uw fauteuil authentiek herstellen Oude 10-15 j banken perfect voor 10j herstofferen dankzij de moderne werktuigen waar we hier bij Ronald van Maanen over beschikken. Door uw geliefde zetel te voorzien van een totaal andere stof of materiaal heeft u zelfs de mogelijkheid een geheel andere uitstraling te geven aan uw zitmeubel, zonder te hoeven inboeten op zitcomfort. Natuurlijk doen wij dit snel en vakkundig. Dat zijn slechts enkele van onze speerpunten bij  herstofferen:

  • Goedkoper dan opnieuw kopen
  • Professioneel en nauwkeurig gestoffeerd
  • Grote variatie in materialen en stoffen
  • Zowel tips, advies als ook service

Uw heerlijk zittende fauteuil hoeft u niet langer de deur uit te gooien dankzij het herstofferen door Ronald van Maanen. Door uw zetel van een nieuwe stof te voorzien ziet deze er niet alleen weer als niet uit, u schenkt uw leunstoel ook nog eens een extra lang leven. Overtuigd geraakt? Neem dan eens een kijkje bij ons bedrijf en informeer naar de mogelijkheden: 026 311 93 08.

|