Stoel stofferen 2 min info prijs

Stoel stofferen 2 min info prijs

Stoel stofferen 2 min info prijs

Stoel stofferen 2 min info prijs

Stoel stofferen 2 min info prijs De tijd dat we alles nieuw kochten voor onze woon of slaapkamer is al lang niet meer zo vanzelfsprekend als jaren geleden. Het kan zijn dat u nu al snelle stoffeer informatie wilt hebben met de vraag waar en hoe kan ik mijn klassieke oma stoel of design stoel laten renoveren? Zodat aanpassingen door herstofferen met de juiste stof/leer keuze al snel tot een verbluffend resultaat kan leiden! Zonde om stoel weg te gooien! Met een nieuwe stof en vulling kan je weer jaren van dit prachtexemplaar genieten.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Unieke meubels

Door te stofferen kies je voor unieke meubels. Bepaalde stoffen vind je niet terug in de winkel. Het geeft een speciaal gevoel om helemaal zelf de materialen van je favoriete stoel te mogen bepalen. Bovendien gaan de gestoffeerde meubels bijzonder lang mee.

Voor een unieke Stoel fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de

wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u stoel herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons.  

Dan hier veel informatie over herstofferen / prijs info.

Er komt heel wat bij kijken om het gebruikte zitmeubel weer in originele staat te brengen. Wij achten het van groot belang dat onze klanten op service, garantie en een goede prijs kwaliteit verhouding kunnen rekenen. Waarom zult u uw woonverlangens nu niet vervullen, als bij ons de zekerheid van kwaliteitswerk gewaarborgd is? Vraag gratis direct een vrijblijvende prijs